ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Καστρινό Καρναβάλι….ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!

imageΛένε ότι στην Ελλάδα έχει όλο σχεδόν το χρόνο καλοκαίρι, αλλά στο δήμο Ηρακλείου φαίνεται ότι έχουν όλο το χρόνο Απόκριες!!!

Σεπτέμβρη μήνα ο δήμαρχος Ηρακλείου και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος παίρνουν αποφάσεις για …. το Καστρινό Καρναβάλι του 2011!!! Με μια μικρή λεπτομέρεια: το Καστρινό Καρναβάλι για το 2011 πραγματοποιήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου!!!

6 μήνες αργότερα λοιπόν, λαμβάνονται αποφάσεις για την ανάθεση εργασιών που αφορούν στο Καστρινό Καρναβάλι του 2011. Μερικές από αυτές βλέπετε παρακάτω:

image

image

image

Η διαδικασία αυτή είναι πέρα για πέρα παράνομη, αφού δεν επιτρέπεται να εκτελείται ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ χωρίς να έχει προηγηθεί η αντίστοιχη απόφαση είτε του δημάρχου, είτε της οικονομικής επιτροπής αν πρόκειται για μεγαλύτερα ποσά.

Όπως έχω ξαναγράψει, αν ζούσαμε σε μια χώρα που οι δημοτικοί άρχοντες ελέγχονταν, που οι επίτροποι έκαναν καλά τη δουλειά τους, που οι Γ.Γ. των αποκεντρωμένων διοικήσεων δεν ήταν πολιτικά πρόσωπα και “κολλητοί” με τους δημάρχους, όλες αυτές οι αποφάσεις για απευθείας αναθέσεις, αλλά και οι προηγούμενες που έχω παρουσιάσει για τις εκδηλώσεις “Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2011” θα έπρεπε να ακυρωθούν. 

Να λοιπόν η ευκαιρία να αποδείξουν αυτοί που ελέγχουν διοικητικά τις αποφάσεις του δημάρχου Ηρακλείου και τα εντάλματα πληρωμών ότι δεν είναι διαπλεκόμενοι… Ότι τηρούν τη σχετική νομοθεσία… Αν δεν το κάνουν όμως, μας δίνουν κάθε δικαίωμα να βγάλουμε τα δικά μας συμπεράσματα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου