ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Απεργία σε δημόσιο και ΔΕΚΟ 5 Οκτώβρη 2011

imageΣτην απεργία συμμετέχουν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι εργαζόμενοι στους δήμους, στα Ταμεία, στις εφορίες, στα νοσοκομεία (με κάλυψη της ΑΔΕΔΥ), καθώς και οι εργαζόμενοι στους 151 οργανισμούς που είτε διαλύονται είτε (ή και) εφαρμόζουν την εργασιακή εφεδρεία (πολλοί εκ των οποίων καλύπτονται από τη ΓΣΕΕ).

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, το ΕΚΑΒ, τα Θεραπευτήρια Χρονίων Παθήσεων και οι υπηρεσίας Υγείας Πρόνοιας, καθώς οι νοσοκομειακοί γιατροί και οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία θα συμμετάσχουν στην απεργία.

Σοβαρά προβλήματα αναμένεται να προκληθούν και στις πτήσεις των αεροσκαφών, καθώς οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία που έχει εξαγγείλει η ΑΔΕΔΥ.

Συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις της ΑΔΕΔΥ αποφάσισαν οι δάσκαλοι και οι καθηγητές και οι καθηγητές των ΤΕΙ . Στην απεργία θα συμμετέχουν πανελλαδικά και οι δικηγόροι, με απόφαση της συντονιστικής επιτροπής των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας.

Για την Αθήνα θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11:00 π.μ, ενώ για το Ηράκλειο στην πλατεία Ελευθερίας στις 10:00 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου