ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Αποφασίστε μέχρι πότε έχουμε λεφτά: μέχρι Οκτώβρη που λέγατε πριν ή μέχρι Νοέμβρη που λέτε σήμερα;

imageΔεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ρευστότητας έως τα μέσα Νοεμβρίου”, δήλωσε το μεσημέρι σε συνέντευξη τύπου ο υπουργός Οικονομικών Βαγγέλης Βενιζέλος, προσπαθώντας να καθησυχάσει τον κόσμο για την καθυστέρηση της 6ης δόσης.

 

imageΜόλις πριν μερικές εβδομάδες όμως , στις 12 Σεπτεμβρίου, ο  αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης, αναφερόμενος στο θέμα των ταμειακών διαθεσίμων και των εκπληρώσεων των υποχρεώσεων του Δημοσίου δήλωνε σε τηλεοπτική εκπομπή«Σίγουρα και μέσα στον Οκτώβριο έχουμε τη δυνατότητα να κινηθούμε».

ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΘΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ, Ή ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ; ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ…

Το Σεπτέμβρη, έπρεπε να περάσουν τα πρόσθετα μέτρα, με πρώτο το έκτακτο τέλος ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων. Τότε, έπρεπε να τρομοκρατήσουμε τον κόσμο και να του πούμε ότι αν δεν δεχτεί το μέτρο, δε θα πάρουμε την έκτη δόση και δε θα μπορέσουμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις.

Τώρα που έχει ψηφιστεί το μέτρο, η Τρόικα κάνει τσαλιμάκια για διάφορα άλλα θέματα. Το eurogroup αναβλήθηκε και μαζί με αυτό και η καταβολή της 6ης δόσης. Η κυβέρνηση θέλει λοιπόν να δείξει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και ότι έχει τα πράγματα υπό έλεγχο, γι’ αυτό και ξαφνικά…βρήκε λεφτά για τις ανάγκες του δημοσίου, μέχρι και τα μέσα Νοεμβρίου, που ευελπιστεί να έχει καταβληθεί επιτέλους αυτή η ριμάδα η 6η δόση!!

Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση υποτιμά τη νοημοσύνη μας… Ή μήπως απλά έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου