ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Ο δήμος κόβει το νερό … στο κολυμβητήριο!!

image Το είδαμε κι αυτό! Μία επιχείρηση του δήμου Ηρακλείου, η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ηρακλείου (ΔΕΥΑΗ), έστειλε έγγραφο  για να ενημερώσει τη Διοίκηση του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου (ΕΑΚΗ) ότι αν δεν εξοφληθεί το χρέος των 60.000 ευρώ των τιμολογίων της, τότε θα προχωρήσει στη διακοπή της υδροδότησης του κολυμβητηρίου!

Βέβαια η ΕΑΚΗ δεν είναι επιχείρηση του δήμου, αλλά του Υπουργείου Πολιτισμού, αλλά από αυτήν ωφελούνται καθαρά οι δημότες Ηρακλείου. Είναι απαράδεκτο λοιπόν ο ίδιος ο δήμος να απειλεί με τέτοιο τρόπο τη διοίκηση του κολυμβητηρίου, τη στιγμή που γνωρίζει πολύ καλά ότι αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα, αφού πριν 20 μόλις ημέρες είχε διακοπεί και η ηλεκτροδότηση, και επανήλθε μετά από διακανονισμό της οφειλής προς τη ΔΕΗ.

Νομίζω δεν ξεκίνησε καλά ο νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ. Θα μπορούσε να είχε γίνει κάποιος διακανονισμός, χωρίς να φτάσει το θέμα στα άκρα. Και, σε τελική ανάλυση, αυτοί που θα πληρώσουν τη νύφη σε περίπτωση διακοπής της υδροδότησης του κολυμβητηρίου είναι οι 2.000 αθλούμενοι, παιδιά και ενήλικες που προπονούνται καθημερινά στο κολυμβητήριο, στην πλειοψηφία τους δημότες Ηρακλείου!

Ο αείμνηστος Μανώλης Παγωμένος δε θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο…

1 σχόλιο:

  1. Συμφωνώ απόλυτα με τα παραπάνω αλλά θα ήθελα να ρωτήσω ο ΚΟΥΡΑΚΗΣ με τι κριτήρια με τι βιογραφικό με τι πτυχίο τι μόρφωση επέλεξε αυτόν τον κύριο ο θεός να τον κάνει !!!Στειακάκη Γεώργιο για πρόεδρο της ΔΕΥΑΗ του δημοτικού είναι μπράβος, λεφτά στην Εμπορική Τράπεζα μετέφερε που μπήκε με μέσο και αυτός και όλη η οικογένεια του και ήταν και πρόεδρος σε μια κοινότητα 150 ατόμων και τον έβαλε στη θέση του αείμνηστου Μανώλη Παγωμένου !!!! αυτά τα άτομα θέλει ο Κουράκης να τον ψηφάμε να τα βάζει να μας διοικούν ? ΟΧΙ έλεος !!!Δεν υπάρχουν σε τόσο Ηράκλειο μορφωμένοι άνθρωποι ? Αν μπορεί κάποιος παρακαλώ ας μου απαντήσει με τι κριτήρια μπαίνει κάποιος πρόεδρος στη ΔΕΥΑΗ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή