ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Σκέτος εμπαιγμός η νέα εγκύκλιος για το χαράτσι της ΔΕΗ! Διαβάστε την!

Όσοι περίμεναν ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε δραστικές αλλαγές όσον αφορά το έκτακτο τέλος ακινήτων, γελάστηκαν!

Ας ξεκινήσω από τα θετικά: Δόθηκε αναστολή της ηλεκτροδότησης κατά 40 μέρες ακόμα , δηλ. 80 συνολικά από την έκδοση του λογαριασμού. Έγινε ένταξη ένταξη στο μειωμένο συντελεστή των ατόμων που παρουσιάζουν κάθε αναπηρία από 80% και άνω, όπως ενδεικτικά πρόσωπα με εγκεφαλική παράλυση,είδους με σοβαρή νοητική αναπηρία, αυτισμό, σύνδρομο down, κ.λ.π. Δίνεται η δυνατότητα διόρθωσης των λαθών σε τιμές ζώνης και τετραγωνικά. Τέλος δε θα κόβεται το ρεύμα σε κάποιον που “αποδεικνύεται ότι η διακοπή του ρεύματος θα θέσει σε σοβαρό κίνδυνο τη ζωή ή την υγεία του”, ή που  “η καταβολή του τέλους θα θέσει, ενόψει των συνθηκών υπό τις οποίες διαβιεί, σε προφανή άμεσο κίνδυνο τη στοιχειώδη διαβίωση του”!!

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ!!! Περιμένατε κι άλλα; Περιμένατε να εξαιρεθείτε επειδή έχετε χαμηλό εισόδημα; Επειδή δεν μπορείτε να πληρώσετε; Επειδή είναι άδικο; Επειδή η κυβέρνηση απέκτησε ξαφνικά κοινωνικές ευαισθησίες;

Είναι φοβερό ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τίποτα!! Τόσος κόσμος έχει ξεσηκωθεί, τόσοι δήμοι έχουν εκδώσει ψηφίσματα, αυτοί εκεί, αμετακίνητοι! Φανταστείτε ότι αν έχουν κάνει λάθος αυτοί, και το ποσό είναι υπέρογκο, θα πρέπει να το πληρώνουμε και μετά να πηγαίνουμε για διόρθωση μέχρι 20 του Γενάρη του 2012, και αν το αναγνωρίσουν θα γίνει συμψηφισμός! Και αυτά για λάθη δικά τους, των δήμων ή της ΔΕΗ!

Ακόμα η 3μελής επιτροπή που θα εξετάζει περιπτώσεις πολιτών που αδυνατούν να πληρώσουν ή που υποστηρίζονται μηχανικά, απλά θα εισηγούνται τη μη διακοπή ρεύματος! ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, απλά θα δίνεται η δυνατότητα να καταβληθεί σε δόσεις!

Για να ενταχθεί δε κάποιος άνεργος στις ευπαθείς ομάδες και να απαλλαγεί από το χαράτσι , θα πρέπει να έχει μη διακοπτόμενο χρόνο ανεργίας ίσο ή μεγαλύτερο του ενός έτους!

ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΜΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΙΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΕΧΡΙ 80 ή 100 τετραγωνικά! Ούτε εξαίρεση για τους οικονομικά αδύναμους!

Είναι σκέτος εμπαιγμός η εγκύκλιος αυτή! Απλά διορθώνει τα λάθη του κρατικού μηχανισμού, και δεν διατάσσει τη διακοπή ρεύματος σε εξαιρετικά λίγες περιπτώσεις. Κατά τ’ άλλα, το άδικο αυτό μέτρο παραμένει όπως το ξέραμε. ΝΤΟΠΗ ΤΟΥΣ!

Τι θα πούνε τώρα οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, που νομίζοντας ότι θα εξαιρεθούν διάφορες ομάδες από το χαράτσι, έτρεξαν να κάνουν ερωτήσεις και να καταθέσουν τροπολογίες; Τι στάση θα κρατήσουν ;

Μα, αυτή που έχουν σε όλα τα θέματα: ότι πει το κόμμα!

Διαβάστε την εγκύκλιο ΠΟΛ-1244 του ΥΠΟΙΚ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου