ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Το δίδυμο της Καταστροφής!

imageΣτις παρούσες δραματικές στιγμές που περνά η χώρα, όλοι πρέπει να συντάσσουμε τις δυνάμεις μας, ενωμένοι, για την επίτευξη του κοινού σκοπού, η Ελλάδα, δηλαδή η χώρα και οι πολίτες της να μην γονατίσουν
Με την παραπάνω πρόταση ξεκινάει η δήλωση συμπόρευσης του Ανδρέα Λοβέρδου με τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Και από αυτή και μόνο τη φράση, καταλαβαίνει κανείς πόσο στον κόσμο τους βρίσκονται και οι δύο!

Να μη γονατίζουν η χώρα και οι πολίτες!!! Δηλαδή αν δε στηρίξει ο Λοβέρδος το Βενιζέλο, η χώρα θα χαθεί και οι πολίτες της θα καταστραφούν!!
Μα που ζουν επιτέλους αυτοί οι άνθρωποι; Δε βλέπουν ότι δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο; Δε βλέπει ο υπουργός Υγείας τι γίνεται στα νοσοκομεία; Που οι νοσηλευτές απεργούν γιατί τους χρωστάει δεδουλευμένα μηνών, οι γιατροί απέχουν επειδή το μέλλον τους προβλέπεται τουλάχιστον  και οι ασθενείς συνωστίζονται μην έχοντας να πληρώσουν το 5ευρο εισιτήριο για τη δωρεάν υγεία; 
Νομίζει ότι πέρα από το μικρόκοσμό τους, ασχολείται κανείς άλλος με το κόμμα τους; Ο κόσμος δεν έχει δουλειά, κρυώνει, και ο Λοβέρδος πέρα βρέχει!
Ησύχασε λοιπόν Έλληνα. Ο Λοβέρδος θα πορευτεί με το Βενιζέλο. Ο υπουργός της αρρώστιας θα πορευτεί με τον υπουργό της φτώχειας. Και θα φέρουν την καταστροφή. Στο ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου