ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Στην πλατεία Ελευθερίας οι μηχανικοί του Ηρακλείου!

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν  το πρωί στις 11:30 οι Διπλωματούχοι Μηχανικοί και οι Εργολήπτες του νομού Hρακλείου, στα πλαίσια της σημερινής (3-2-2012)Πανελλαδικής Παντεχνικής Αποχής .
DSC05156
Οι μηχανικοί διαμαρτύρονται για......
τις άδικες αυξήσεις των εισφορών τους , που φτάνουν για μηχανικούς άνω 5ετίας έως και 90% μόλις μέσα σε 6 χρόνια, αλλά και για το επικείμενο κούρεμα των αποθεματικών του ταμείου τους, που μέχρι πρότινος ήταν το πιο εύρωστο ασφαλιστικό ταμείο με την αναλογία εργαζόμενων / συνταξιούχων να βρίσκεται στο 7 προς 1!
DSC05154 Οι μηχανικοί, με τις κινητοποιήσεις τους διεκδικούν:
  • ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΑΓΡΙΑ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΥΓΙΟΥΣ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ !
  • ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΓΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΤΣΜΕΔΕ ΑΠΟ 1.1.2012, ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!
  • ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΤΟ ΤΣΜΕΔΕ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ!
  • ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΥΣ
Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ-ΤΑΚ, των Διπλωματούχων Μηχανικών του Δημοσίου (ΕΜΔΥΔΑΣ), του Συλλόγου Εργοληπτών Ηρακλείου, του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Ηρακλείου και του Συλλόγου Χημικών Μηχανικών επέδωσαν σχετικό ψήφισμα στον Περιφερειάρχη Κρήτης, και ζήτησαν την υποστήριξή του.
DSC05158

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου