ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Απ’ τον παραλογισμό στην απόλυτη τρέλα το οικονομικό επιτελείο

image Τα πράγματα δυστυχώς χειροτερεύουν. Η λογική έχει εγκαταλείψει εντελώς  το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, που επιστρατεύει τη μία απειλή μετά την άλλη για να εισπράξει το έκτακτο τέλος ηλεκτροδοτούμενων δομημένων επιφανειών.
Μετά την απειλή για διακοπή της ηλεκτροδότησης των ακινήτων , οι ιδιοκτήτες των οποίων δεν πληρώνουν το έκτακτο τέλος (ΕΕΤΗΔΕ), ο υπουργός επανήλθε στη βουλή με νέα τροπολογία. Σύμφωνα με αυτήν, στην περίπτωση που δεν καταβληθεί το τέλος, η ΔΕΗ  και οι εναλλακτικοί προμηθευτές ηλεκτρικού ρεύματος μετά την παρέλευση 4 μηνών από την ημερομηνία λήξης πληρωμής της πρώτης δόσης του ειδικού τέλους ακινήτων... 
αποστέλλουν κατάσταση στη ΓΓΠΣ και μέσω αυτής βεβαιώνεται το οφειλόμενο τέλος και οι εφορίες μεριμνούν για την είσπραξη του τέλους. Λογικό θα μου πείτε. Καθόλου, θα σας απαντήσω!!
Το λογικό θα ήταν να αποσυρθεί εντελώς το αντισυνταγματικό αυτό μέτρο. Η μεταφορά του υποτιθέμενου “χρέους” στις ΔΟΥ, μπορεί να επιφέρει ακόμα και κατασχέσεις περιουσίας, εφόσον δεν εξοφληθούν ! Και είναι τουλάχιστον τρελό να υπάρχει έστω και η πιθανότητα κατάσχεσης επειδή δεν εξοφλήθηκε το “χαράτσι”!
Επιστρατεύεται λοιπόν άλλη μια απειλή από το οικονομικό επιτελείο, για να εισπράξει ένα φόρο εντελώς παράλογο, για την ακίνητη περιουσία η οποία έχει ήδη φορολογηθεί.
Θα τολμήσουν να κάνουν κατασχέσεις περιουσίας στο συνταξιούχο και το μεροκαματιάρη Έλληνα πολίτη, όταν από τους 4.152 μεγαλοοφειλέτες, που χρωστάνε συνολικά 15 δις ευρώ δεν έχουν κάνει καμία κατάσχεση;
ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ. ΕΛΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ…

1 σχόλιο: