Αγαπημένα βιντεάκια

Loading...
ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012

Με –10 °C έκοψαν το ρεύμα σε 60 οικογένειες που δεν πλήρωσαν το χαράτσι (βίντεο)!

image Μια απίστευτη καταγγελία έγινε το πρωί στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του Γιώργου Παπαδάκη στον Ant1. Ο πρόεδρο της κοινότητας του Νεοχωρίου Σερρών κατήγγειλε ότι με θερμοκρασία –10 βαθμούς , η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε 60 οικογένειες!!!
"Μπήκαν στις αυλές μας και έκοψαν το ρεύμα, ακόμη και σε οικογένειες που έχουν πέντε παιδιά" , είπε χαρακτηριστικά, ενώ η εκπομπή βρίσκονταν σε σύνδεση με το ΓΓ του υπουργείου Οικονομικών κο Θεοχάρη, ο οποίος δήλωσε άγνοια.
Δείτε το βίντεο με την καταγγελία:

Σε ρεπορτάζ του  το protothema.gr αναφέρει ότι επικοινώνησε με αρμόδια πηγή της ΔΕΗ, η οποία τα ρίχνει στον ...εργολάβο! "Από την προηγούμενη Πέμπτη", αναφέρεται χαρακτηριστικά, "έχουν αναρτηθεί οδηγίες στις διευθύνσεις των περιφερειών στη Βόρεια Ελλάδα κατά τις οποίες δεν πρέπει να διακόπτεται η ηλεκτροδότηση σε καμία κατοικία, όσο διαρκούν οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Ο ιδιώτες εργολάβος, προφανώς εκ παραδρομής, προχώρησε με το συνεργείο του σε διακοπή, ενδεχομένως νομίζοντας ότι πρόκειται για ...καταστήματα"
Έχουν δοθεί λέει εντολές για επανασύνδεση μετά τη γνωστοποίηση του θέματος!!! Τι να το κάνουμε κύριοι! Ήδη τόσες οικογένειες έχουν παγώσει!
Και αυτή είναι άλλη μια απόδειξη του πόσο λάθος είναι το μέτρο αυτό, ειδικά όταν ο παραλογισμός και η αναλγησία των υπουργών συνδυάζεται με την αντίστοιχη αναλγησία των υπηρεσιών της ΔΕΗ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου