ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Λευκό στις κάλπες του παραλόγου

image Μοναδικός υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ανακηρύχθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος , αφού οι υπόλοιπες υποψηφιότητες (άνευ υπογραφών υποστήριξης) κρίθηκαν άκυρες από τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος. Παρόλα αυτά, την επόμενη Κυριακή, θα στηθούν κάλπες για την εκλογή του.. προέδρου. Οι κάλπες του παραλόγου.

image Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να εκλεγεί κάποιος άλλος για πρόεδρος; Ο κανένας ας πούμε; Λίγο δύσκολο, αφού δε θα υπάρχει τέτοιο ψηφοδέλτιο. Σύμφωνα με το καταστατικό όμως του κινήματος, που, όπως αποδείχτηκε στην Εθνική Συνδιάσκεψη τηρούν κατά γράμμα, θα υπάρχει και το λευκό ψηφοδέλτιο…
Τώρα που το σκέφτομαι, φαντάζεστε να προσέλθουν στις κάλπες όλοι οι δυσαρεστημένοι Πασόκοι και να ρίξουν λευκό; Και σίγουρα, αυτή τη στιγμή στο ΠΑΣΟΚ, περισσότεροι είναι οι δυσαρεστημένοι παρά οι ανεκτικοί . Γιατί ικανοποιημένοι είναι μόνο ο Βενιζέλος, ο… Παρασύρης, η Σκραφνάκη και καμιά εκατοστή άλλοι.  Τι προβλέπεται αλήθεια σε αυτή την περίπτωση, που τα  λευκά ψηφοδέλτια υπερβούν αυτά του Βενιζέλου;  Σύμφωνα πάντα με το καταστατικό, άρθρο 41, επαναλαμβάνεται η διαδικασία!
Αυτό θα ήταν ένα πολύ καλό μήνυμα από τη βάση του ΠΑΣΟΚ στους “ατσίδες” που βρίσκονται στην κορυφή του. Λευκό λοιπόν στις κάλπες του παραλόγου!!! Να μην πάει τσάμπα και το δίευρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου