ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Πάρι, έχς ξεφύγ! Ο Κουκουλόπουλος επικρίνει τον 77χρονο αυτόχειρα συνταξιούχο (βίντεο) !

image Ο υφυπουργός Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος και βασικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, έχει προκαλέσει πολλές φορές το τελευταίο διάστημα με τις δηλώσεις του. Αυτή τη φορά όμως, ξεπέρασε κάθε όριο!
Όταν κλήθηκε από το Ν. Ευαγγελάτο στον ΣΚΑΙ να σχολιάσει την αυτοκτονία του 77χρονου συνταξιούχου Φαρμακοποιού στην πλατεία Συντάγματος, προσπάθησε να υποβαθμίσει το γεγονός λέγοντας “Στην Ελλάδα έγινε το γεγονός και όχι στη Φιλανδία, που έχει το ρεκόρ αυτοκτονιών”. Στη συνέχεια ούτε λίγο ούτε πολύ αμφισβήτησε την οικονομική κατάσταση στην οποία είχε βρεθεί ο αυτόχειρας, λέγοντας: “(στο σημείωμά του) μιλά στο όνομα των πολλών, γιατί  προφανώς ένας συνταξιούχος φαρμακοποιός, όσα χρόνια κι αν περάσουν από τη σύνταξή του, δεν ψάχνει ποτέ στα σκουπίδια»!
Δε σταμάτησε όμως εκεί!  Έφτασε στο σημείο σχεδόν να επιρρίψει ευθύνες και στον εκλιπόντα για το ύψος της φαρμακευτικής δαπάνης στη χώρα, λέγοντας:
Εάν ο ίδιος άνθρωπος είχε άλλη προσέγγιση, θα μπορούσε να μας βοηθήσει και πολύ καλά για το πώς τα 4 δισ. του 2004 για δαπάνες φαρμάκου έγιναν 9 δισ. μέσα σε λίγα χρόνια”! Η δήλωσή του αυτή φυσικά έκανε άπαντες σε στούντιο και παράθυρα να εκπλαγούν (μέχρι και η Ακριβοπούλου ξεσηκώθηκε!) και να του ζητήσουν το λόγο, και κάπου εκεί προσπάθησε να το μαζέψει…
Πάρι, έχς ξεφύγ! Πρέπει να βάλεις “αμπάρες” να τσεκάρεις αυτά που ξεστομίζεις! Αλλιώς θα ψάχνεις σύντομα στ’ άχυρα για κανένα ψηφαλάκι!
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις Κουκουλόπουλου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου