Αγαπημένα βιντεάκια

Loading...
ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή, 6 Απριλίου 2012

Οι Anonymous θα επιτεθούν τη μέρα των εκλογών (βίντεο)!

image Με νέο βίντεο στο κανάλι τους στο youtube, οι Έλληνες Anonymous προαναγγέλλουν επίθεση την πιθανολογούμενη ημέρα των εθνικών εκλογών!
Το μήνυμα περιέχει αναφορά και στις πολλές αυτοκτονίες που συγκλονίζουν το πανελλήνιο τις τελευταίες μέρες, τη στάση των ΜΜΕ αλλά και το γεγονός ότι πολιτικοί μετέφεραν χρήματα στο εξωτερικό. Ακόμα, προτρέπει τους Έλληνες να παλέψουν όλοι μαζί και να αντιδράσουν ουσιαστικά ΣΗΜΕΡΑ!
Δείτε το βίντεο και το μήνυμα των Αnonymous παρακάτω:

«Χαιρετούμε τους πολίτες της Ελλάδας,
Βιώνουμε και εμείς τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις που βιώνει η γη των «ελευθέρων ανθρώπων», που γέννησε την Ελευθερία, τη Δικαιοσύνη και τη Δημοκρατία. Η διεφθαρμένη πολιτική ζωή της χώρας, τη τελευταία δεκαετία, οδήγησε στην αβεβαιότητα των νέων και στη πτώχευση των ενηλίκων. Αυτοκτονίες, απαισιοδοξία, κυνισμός, απελπισία… Βομβαρδιζόμαστε με δηλητήριο από τα ΜΜΕ ότι για τη τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα ευθύνονται άλλοτε οι λαθρομετανάστες, άλλοτε εμείς οι ίδιοι, αλλά ποτέ ΑΥΤΟΙ!
Αυτοί που υπογράφουν αδιάβαστα μνημόνια, χωρίς νούμερα. Αυτοί που παρέδωσαν τη χώρα σε ιδιώτες τραπεζικούς, για να γίνουν πλουσιότεροι. Αυτοί που αντί να πληρώνουν για τις εσκεμμένες αντιλαϊκές επιλογές τους, μεταφέρουν τα εκατομμύρια τους στο εξωτερικό. Αυτοί που μας έφεραν σε σημείο να παρακαλούμε για Χούντες, ενώ οι ακραίες πολιτικές παρατάξεις αποκτούν όλο και περισσότερους οπαδούς, κάνοντας το 2012 Μεσαίωνα.
Πολίτες και κάτοικοι της Ελλάδας,
Δεν είστε μόνοι σας! Έχετε δίπλα σας ανθρώπους με τις ίδιες αξίες και τα ίδια όνειρα. Η Ελευθερία αποκτάται με αγώνες και μάχες, και όχι μέσα από το σάπιο σύστημα. Είμαστε περισσότεροι! Μην σκέφτεστε τι θα χάσετε σήμερα, αλλά τι θα χάσουν τα παιδιά μας εάν ΣΗΜΕΡΑ δεν αντιδράσουμε ουσιαστικά!
Δεν πληρώνουμε φόρους και χαράτσια. Δεν καταθέτουμε φορολογικές δηλώσεις. Δεν φοβόμαστε! Δεν θα είστε μόνοι σας σε αυτή τη προσπάθεια. Είμαστε όλοι μαζί! Όλοι οι Έλληνες είμαστε Ανώνυμοι. Δε συγχωρούμε. Δε ξεχνάμε.
Στις 6 Μαΐου… να μας περιμένετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου