ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Το ηλεκτρικό χωριό (βίντεο)

Όταν δεν υπάρχει εξάρτηση από συμφέροντα και τα ρεπορτάζ δε γίνονται από τα "μεγάλα κανάλια", το αποτέλεσμα είναι η ανάδειξη τη αλήθειας. Βίντεο από την "τηλεόραση από τους πολίτες" . Ένα οδοιπορικό στη Σητεία, και συγκεκριμένα στο χωριό Σίτανος, αποκαλύπτει στην πράξη την εικόνα ενός κρητικού χωριού που «αναπτύχθηκε» μέσα από τις επενδύσεις Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Η Τηλεόραση από τους Πολίτες συναντά τους κατοίκους της Σιτάνου και συζητά μαζί τους για τη σημερινή κατάσταση του τόπου.

4 σχόλια:

  1. ΣΥ ΠΟΥ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙΣ
    ΣΥ ΠΟΥ ΚΛΑΙΣ
    ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΕ

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

    ΡΙΧΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρίξε και εσύ στο νεοναζιστικό κόμμα της ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα σχόλια είναι ελεύθερα, αλλά υπάρχουν και όρια. Τα σχόλια πρέπει να έχουν σχέση με την ανάρτηση, και να μην έχουν σκοπό τον προσυλητισμό. Παρακαλώ μη συνεχίσετε να σχολιάζετε με αυτό τον τρόπο. Θα αναγκαστώ να διαγράψω σχόλια και δε θέλω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτή είναι η πραγματικότητα των Β.Α.Π.Ε!!Αλλά δυστυχώς οι πάντες κωφεύουν.Η αλήθεια είναι πως μέσα στο κόλπο βρίσκονται και αιρετοί της Κρήτης επιτρέποντας την παρέλαση των εταιριών.ο κ.Πατεράκης οφείλει να ξεκαθαρίσει την θέση του σε πολλές επενδύσεις στο δήμο του.Μας πουλάνε χωρίς να ιδρώσει το αυτί τους για λίγα ευρουλάκια.Ο κρητικός μόνος του οφείλει να προστατεύσει την γή των παπούδων του και των εγγονιών του. lent.gian.

    ΑπάντησηΔιαγραφή