ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Προς ολοταχώς για… τη δεκαετία του ‘50!

Στα επίπεδα του 1978-79 έχει επιστρέψει η αγοραστική δύναμη των Ελλήνων, σύμφωνα με τη νέα μελέτη του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ. Και αυτό οφείλεται προφανώς στις  ολοένα και αυξανόμενες τιμές των υπηρεσιών και προϊόντων , την αυξημένη φορολογία και τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, αλλά και στην αύξηση της ανεργίας. Δηλαδή είμαστε 34 χρόνια πίσω!
Και προσέξτε: η μελέτη αυτή αφορά την αγοραστική κατάσταση των Ελλήνων ΠΡΙΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΚΕΤΩ ΜΕΤΡΩΝ ΤΩΝ 11,5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ!
Και λέω εγώ τώρα: με την εφαρμογή των μέτρων που ετοιμάζουν, δε θα πάμε άλλα 16 με 20 χρόνια τουλάχιστον πίσω;
Που θα βρισκόμαστε συνολικά; Μα , θα έχουμε γυρίσει 50 χρόνια πίσω! Θα έχουμε επιστρέψει στη δεκαετία του ‘60 και του ‘50 που μας απειλούσαν τα δύο (πρώην) μεγάλα κόμματα ότι θα γυρίσουμε αν δεν ψηφίσουμε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ!  Που μας έλεγαν ότι θα γυρίσουμε αν χρεοκοπήσουμε και  βγούμε από το ευρώ!!!
Με το ευρώ λοιπόν, και με το πρόγραμμα της ΤΡΟΙΚΑΣ σε πλήρη εξέλιξη και εφαρμογή από την τρικομματική κυβέρνηση , οδεύουμε για τη δεκαετία του πενήντα. Με μεγάλη ταχύτητα. Με μια μικρή διαφορά: οι ανάγκες σήμερα που το σύστημα μας έχει επιβάλει είναι πολύ μεγαλύτερες από τότε. Το ίδιο και οι τιμές αγαθών και προϊόντων. Και οι περισσότεροι Έλληνες έχουμε τουλάχιστον ένα δάνειο στο κεφάλι μας. Οπότε η σύγκρουση αναμένεται σφοδρότατη…

1 σχόλιο:

  1. ΣΣΣ!!!ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ...
    ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή