ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Η “ροζ” γραμμή του ΕΟΠΥΥ

Θέλετε να κλείσετε ραντεβού με γιατρό του ΕΟΠΥΥ ή για εξετάσεις; Θέλετε να μάθετε ποιοι γιατροί ανά ειδικότητα είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ και πότε δέχονται; Θα το πληρώσετε ακριβά!
sextelephone1607 
Με κόστος που ανταγωνίζεται τις… ροζ γραμμές θα γίνεται από τη Δευτέρα 6 Αυγούστου η επικοινωνία των ασφαλισμένων με τον ΕΟΠΥΥ μέσω υπηρεσίας τηλεφωνικής εξυπηρέτησης * –που θα παρέχεται από τέσσερις εταιρείες (e-value, Newsphone, Callcenter, BPO-Vodafone).
Τα επιχειρήματα βέβαια του διοικητή το ΕΟΠΥΥ κου Βουδούρη, ότι ο οργανισμός θα γλυτώνει ετησίως 9 εκατομμύρια ευρώ και ότι οι τιμές θα είναι ανταγωνιστικές είναι τουλάχιστον αστεία, αφού η κάθε κλήση προβλέπεται να έχει ανώτερο κόστος 0,90 ευρώ ΣΥΝ ΦΠΑ, δηλαδή θα φτάσει και τα 1,08 ευρώ!  Το κόστος λοιπόν των 9 εκατομμυρίων όχι μόνο θα μετακυλήσει απευθείας στους ασφαλισμένους, αλλά θα πολλαπλασιαστεί!!! Και εξηγώ:

Έστω ότι φέτος θα γίνουν οι ίδιες κλήσεις με πέρσι. Το κόστος ανά έτος, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε ο ΕΟΠΥΥ ήταν 1,5 εκατομμύριο ευρώ, με τη χρέωση 0,03 ευρώ ανά δίλεπτο. Έστω και ότι κάθε κλήση κατά μέσο όρο κρατούσε 2 δίλεπτα, άρα 0,06 ανά κλήση. Αυτό σημαίνει ότι ο ΕΟΠΥΥ δέχεται 1500000 : 0,06 = 25 εκατομμύρια κλήσεις ετησίως. Με τη νέα χρέωση, το κόστος ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ θα είναι 25.000.000 κλήσεις x 0,90 = 22,5 εκατομμύρια ευρώ! Τα υπόλοιπα είναι παραμύθια του ΕΟΠΥΥ και του κου Βουδούρη!
Με κόστος “ρος” γραμμής λοιπόν θα γίνεται η επικοινωνία με τον ΕΟΠΥΥ.Ελπίζω τουλάχιστον με τέτοιο κόστος που θα έχει η κλήση, οι κοπέλες που θα εξυπηρετούν να λένε και καμιά προστυχιά στους παππούδες που θα καλούν!
* Τα νέα τηλέφωνα από τις 6 –8-12 θα είναι τα 14884 και 14900, και το κόστος κάθε κλήσης θα είναι 0,99€ ανά κλήση για το 14884 και 1,08€ για το 14900 όταν η κλήση γίνεται από σταθερό τηλέφωνο. Η κλήση για ραντεβού με γιατρό θα είναι ακριβότερη (1,18 ευρώ / λεπτό), όταν θα γίνεται από κινητό τηλέφωνο.

3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσο πιο γρήγορα διώξουμε την χούντα τόσο το καλύτερο , το μόνο που ασχολούνται είναι σε ποιον θα μας ξεπουλήσουν , ώστε ο νέος προστάτης τους να τους αφήσει να διατηρήσουν την περιουσία τους . και ας πίνει το αίμα στους υπόλοιπους . Η λύση είναι μόνο μία , φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους και διώξεις για πράξεις εδώ και 70 χρόνια , αν θέλουμε να δούμε προκοπή , αλλιώς σε 5-10 χρόνια η Ελλάδα θα είναι ανάμνηση ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή