ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Και όπως είπαμε Αντώνη, τσιμουδιά για τη φτώχια και την ανεργία…

Την ευγνωμοσύνη του για την έλευση της στη χώρα μας εξέφρασε στη Γερμανίδα Καγκελάριο ο Αντώνης Σαμαράς. Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω απόσπασμα από την ιδιαίτερη συνομιλία που είχαν οι δύο αρχηγοί που σας μεταφέρει κατ’ αποκλειστικότητα το ιστολόγιο “Αντίπαλοι”  μόλις η Μέρκελ κατέβηκε από το αεροπλάνο :
- “Καλωσόρισες Άνγκελα. Πως και πως σε περιμέναμε. Έχει πάει 9 του Οκτώβρη και δεν είχε βρέξει ακόμα. Και μόλις πάτησες τα πόδια σου σε Ελληνικό έδαφος, άρχισαν οι καταιγίδες. Ακόμα και στην Κρήτη έβρεξε, που τα ελαιόδεντρα κινδύνευαν να ξεραθούν. Σ’ ευχαριστούμε πολύ για τη συμβολή σου στην ανάπτυξη του αγροτικού μας τομέα”....

- Καλώς σας βρήκα Αντώνη. Χαρά μου να βοηθάω τις χώρες που έχουν προβλήματα. Αν αφήσετε και τις Γερμανικές εταιρίες να στήσουν εκεί στις βουνοκορφές της Κρήτης μερικές εκατοντάδες ανεμογεννήτριες, ίσως του χρόνου να πω στους Γερμανούς πολίτες ότι η Ελλάδα είναι ασφαλής προορισμός για διακοπές.”
- Τι λες να πούμε μπροστά στις κάμερες;
-  Δεν πιστεύω να με αρχίσεις στα παράπονα ότι υπάρχει μεγάλη ανεργία στη χώρα, ότι οι νέοι δεν έχουν δουλειά, ότι οι συνταξιούχοι δεν μπορούν να αγοράσουν τα φάρμακά τους, κι άλλα τέτοια λαϊκίστικα;  Θα πεις ότι η Ελλάδα θα τηρήσει τις υποχρεώσεις της, και ότι χρειάζεστε βοήθεια από τη Γερμανία για να διοικήσετε καλύτερα τη χώρα.
- Πες το ψέματα… Άχρηστοι είμαστε.. Άλλα αφού μας πιστεύουν κάθε φορά και μας ψηφίζουν, τα θέλουν και τα παθαίνουν…
- Χαμογέλα τώρα, μας παίρνουν οι κάμερες. Κι όπως είπαμε Αντώνη: τσιμουδιά για τη φτώχεια και την ανεργία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου