ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

4η μέρα κατάληψης στη Λότζια και πορεία προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης (βίντεο και φωτογραφίες)

DSC00002
Για 4η συνεχόμενη μέρα συνεχίστηκε σήμερα η κατάληψη στο δημαρχείο Ηρακλείου (Λότζια) από εργαζόμενους στο δήμο Ηρακλείου, που αντιδρούν στην ψήφιση του μνημονίου 3 συνολικά αλλά και στις ειδικότερες εκείνες διατάξεις που προβλέπουν απολύσεις εργαζομένων από τους ΟΤΑ πρώτου βαθμού. Το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε νέα συγκέντρωση εργαζομένων στο δημαρχείο, εκδόθηκε ψήφισμα και πραγματοποιήθηκε πορεία προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης, όπου...
παραδόθηκε στο ΓΓ κο Δεικτάκη.  Αφού συντάχθηκε κείμενο προς την κεντρική κυβέρνηση, υπογεγραμμένο από τον ίδιο και τους εκπροσώπους των εργαζομένων, οι τελευταίοι αποχώρησαν.
Η κατάληψη στη Λότζια αποφασίστηκε να λήξει σήμερα. Ακολουθεί αποχή των εργαζομένων στους δήμους το Σαββατοκύριακο, αλλά η αποκομιδή των απορριμμάτων του κέντρου θα πραγματοποιηθεί κανονικά, προκειμένου να γιορταστεί η χάρη του Αγίου Μηνά, πολιούχου της πόλης. Η περεταίρω στάση των εργαζομένων στους δήμους θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες, με πιθανή δράση την κατάληψη των γραφείων προσωπικού προκειμένου να μην αποσταλούν στοιχεία προς την κεντρική κυβέρνηση που θα χρησιμοποιηθούν για την απόλυση εργαζομένων.
Δείτε βίντεο από τη συνέλευση των εργαζομένων στο δήμο Ηρακλείου αλλά και φωτογραφίες από την πορεία:
DSC00003
DSC00008 DSC00010  DSC00013 DSC00014
DSC07412

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου