ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Και ο μήνας έχει 9…μόνο για τους 153!

image Πριν μερικές ώρες, 153 τομάρια ψήφισαν τα πιο επώδυνα, άδικα και καταστροφικά μέτρα για τους πολίτες της χώρας τους. Και σήμερα, έχουν πάρει σβάρνα τα κανάλια και συνεχίζουν σα να μην έχει συμβεί απολύτως τίποτα! Βγαίνουν χωρίς ντροπή και αραδιάζουν ψέματα! Γι’ αυτούς βέβαια, ο μήνας έχει 9! Αλλά δυστυχώς, παρά το ότι έτσι γράφει το ημερολόγιο, αυτό ισχύει μόνο γι’ αυτούς τους 153! Για τους υπόλοιπους Έλληνες το ημερολόγιο δείχνει…μερικά χρόνια πίσω!
Οι υπόλοιποι Έλληνες...
έχουμε πέσει με τα μούτρα πάνω στο κομπιουτεράκι για να δούμε με τα νέα μέτρα και τις νέες περικοπές ΑΝ και πως θα τα βγάλουμε πέρα. Το 30% δε του πληθυσμού έχει χωθεί μέσα σ’ εφημερίδες ψάχνοντας απεγνωσμένα τις αγγελίες για δουλειά, την ίδια στιγμή που τα λουκέτα στις επιχειρήσεις πέφτουν βροχή. Και το βιοτικό μας επίπεδο έχει πάρει την κατηφόρα, και κανείς δεν ξέρει που θα σταματήσει.
Αλλά οι σωτήρες μας εκεί. ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ. Από το καβούκι τους βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά από εμάς τους υπολοίπους. Είτε δεν έχουν καταλάβει ότι προχτές έβαλαν ακόμα 153 καρφιά στο φέρετρο της χώρας μας, είτε κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους η οποία προφανώς δεν είναι η εξυπηρέτηση των συμφερόντων των Ελλήνων πολιτών!
Όταν φύγουν από τα κανάλια και αποφασίσουν κάποια στιγμή να βγουν στους δρόμους, θα είμαστε εκεί. Και θα τους δώσουμε να καταλάβουν τι ακριβώς περνάμε. Αλλά δεν τους βλέπω να το τολμούν στο άμεσο μέλλον. Και καλά θα κάνουν, γιατί κάποιοι μπορεί να μην είναι τόσο ευγενικοί όσο είμαι εγώ στα κείμενά μου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου