Αγαπημένα βιντεάκια

Loading...
ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012

Δ.Τ: Κατάληψη της διοίκησης του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου

nosokomeio
Σε κατάληψη της διοίκησης του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου προχώρησε σήμερα το πρωί ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου  σε εφαρμογή του πανελλαδικού αγωνιστικού πλαισίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) που προέβλεπε καταλήψεις διοικήσεων με την κατάθεση του πολυνομοσχεδίου με τα νέα μέτρα στη Βουλή.
Η πτέρυγα της διοίκησης παρέμεινε υπό κατάληψη...
μέχρι το μεσημέρι, ενώ εξυπηρετήθηκαν περιπτώσεις που έχρηζαν άμεσης διεκπεραίωσης.
Οι εργαζόμενοι στα δημόσια Νοσοκομεία διεκδικούν την ανατροπή των πολιτικών  του μνημονίου και αγωνίζονται να μην περάσουν και εφαρμοστούν τα νέα αντικοινωνικά μέτρα που θα δώσουν τη χαριστική βολή στα εργατικά και κοινωνικά δικαιώματα και θα αποτελέσουν την ταφόπλακα για το Δημόσιο Σύστημα Υγείας Πρόνοιας.
ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ  ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ:
Στις συγχωνεύσεις και το κλείσιμο νοσοκομείων και κλινικών, μονάδων υγείας και πρόνοιας, που γίνεται για δημοσιονομικούς λόγους προκειμένου να φύγει από το κράτος η ευθύνη χρηματοδότησης της Υγείας – Πρόνοιας με αποτέλεσμα να στερηθούν οι πολίτες κρίσιμες υπηρεσίες που τις έχουν ανάγκη.
Στην αποδυνάμωση και σταδιακή υποβάθμιση του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου (κλείσιμο καρδ. κλινικής, ελλειπές πρόγραμμα εφημεριών, έλλειψη προσωπικού και έλλειψη υγειονομικού υλικού)
Στη μεταφορά στις τσέπες των πολιτών του «κόστους» των υπηρεσιών υγείας (χαράτσια, αύξηση συμμετοχής αλλαγή κανονισμού ΕΟΠΥΥ κλπ)
Αγωνίζονται για αύξηση των δαπανών για την Υγεία  Πρόνοια και την άρση των εμποδίων που εφαρμόζονται και προωθούνται  για τις υπηρεσίες αυτές.
Ταυτόχρονα σαν εργαζόμενοι που η οικονομική κρίση και οι πολιτικές του μνημονίου έχουν μειώσει δραματικά τα εισοδήματα και μας έχουν αφαιρέσει πολλά από τα εργατικά, ασφαλιστικά και κοινωνικά δικαιώματα διεκδικούν:
Όχι μόνο να μην περάσουν οι νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, η αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης και το πάγωμα των προσλήψεων, αντίθετα να αποκατασταθούν τα εισοδήματα και οι απώλειες που υπήρξαν τα τελευταία χρόνια καθώς και τα εργατικά και ασφαλιστικά  δικαιώματα.
Επίσης διεκδικούν μαζικές προσλήψεις στην Υγεία και την πρόνοια, στελέχωση των μονάδων με μόνιμο προσωπικό
Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου