ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Ποδηλατό….τρομος!!!!!

Θαυμάστε τον ποδηλατόδρομο της Λεωφόρου Κνωσού, της βασικότερης οδικής αρτηρίας του Ηρακλείου, που οδηγεί στις νότιες συνοικίες της πόλης, αλλά και στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού!!!

Όπως θα δείτε στο βίντεο, η λωρίδα κυκλοφορίας των ποδηλάτων είναι στο μεγαλύτερο μέρος της κατειλημμένη από παρκαρισμένα οχήματα. Και όπου δεν υπάρχουν αυτά, ο Δήμος έχει φροντίσει να βάλει 4-5  κάδους σκουπιδιών!!! Και για όσους ψάχνετε να δείτε τη λωρίδα αυτή, είναι δεξιά της άσπρης γραμμής που βρίσκεται στο οδόστρωμα, έως το κράσπεδο του πεζοδρομίου, και υποτίθεται ότι έχει πλάτος 1,20 μέτρα.

Βέβαια για τη χρηματοδότηση της ανάπλασης της λεωφόρου από το Γ’ ΚΠΣ και το ΕΠιχειρησιακό Πρόγραμμα “ΠΕΡιβάλλον” (ΕΠΠΕΡ), ήταν προαπαιτούμενο η δημιουργία του ποδηλατοδρόμου. Αλλά αφού πήραμε τα λεφτά, δε μας ενδιαφέρει πλέον αν λειτουργεί ο ποδηλατόδρομος ή όχι…Γιατί αν ενδιέφερε τη δημοτική αρχή, η οποία κατά τ’ άλλα διαθέτει ποδήλατα στους δημότες για να απολαμβάνουν τη βόλτα τους στην πόλη μας, θα φρόντιζε να αστυνομεύει τη Λ. Κνωσού, και να μην παρκάρουν οχήματα.

Κατά τ’ άλλα, η δημοτική αρχή έχει υιοθετήσει ένα “πράσινο” προφίλ …Μέχρι και αντιδημάρχους βλέπουμε τελευταία να κυκλοφορούν με ποδήλατο.. Ας κάνουν μια βόλτα με το ποδήλατό τους λοιπόν και από τη Λ. Κνωσού, να δούμε αν καταφέρουν να φτάσουν σώοι μέχρι το Βενιζέλειο!!! Γιατί εκεί προβλέπω να καταλήγουν έτσι κι αλλιώς, αλλά με φορείο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου