ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Όχι μόνο μαστίγιο…

Χθες μίλησε ο πρωθυπουργός στο συνέδριο πληροφορικής. Χωρίς έρπη….Είπε μεταξύ άλλων ότι “έχει έρθει η ώρα του φιλότιμου και του καθήκοντος, η ώρα της αφύπνισης των υγιών δυνάμεων της κοινωνίας, του κάθε συνειδητοποιημένου και υπεύθυνου πολίτη'”

Είπε ακόμα ότι  «έχει έρθει η ώρα του δημοσίου υπαλλήλου που παρά την περικοπή του μισθού του θα προσπαθήσει να κάνει όσο γίνεται καλύτερα τη δουλειά του για να βοηθήσει τη χώρα του και το κράτος να γίνουν καλύτερα»..

Νομίζω ότι αυτή η δήλωσή του δείχνει για άλλη μια φορά ότι ο πρωθυπουργός είναι εκτός πραγματικότητας….Την ίδια ώρα που μειώνει το εισόδημα των δημοσίων υπαλλήλων, και τους βάζει να κάνουν συνεχώς υπολογισμούς με το κομπιουτεράκι για να δουν αν θα μπορέσουν να πληρώσουν τη δόση του δανείου τους στο τέλος του μήνα, τους ζητάει να υπερβάλλουν εαυτούς και να βοηθήσουν τη χώρα τους….

Ξέρετε εσείς κανένα υπάλληλο σε οποιοδήποτε τομέα, ο οποίος όταν του μειώνουν το μισθό κατά 25% (μέσο όρο) να δουλεύει με ευχαρίστηση, και μάλιστα να καταβάλει και επιπλέον προσπάθεια; Εκτός αν μας πει πάλι ο πρωθυπουργός, ότι συνάντησε στο δρόμο ένα δημόσιο υπάλληλο, και του είπε: “κόψε μου εμένα ολόκληρο το δώρο, πάρε μου και τα επιδόματά μου, για να σωθεί η πατρίδα”!!!! Τον προηγούμενο που του είπε να του πάρει ένα μισθό τον ψάχνει ακόμα όλη η Ελλάδα…..

Δυστυχώς κε Παπανδρέου, δε θα βελτιωθεί ο δημόσιος τομέας με πολιτικές υποβάθμισης του δημόσιου υπάλληλου. Γιατί με μειώσεις μισθών, υποβαθμίζεται και το βιοτικό επίπεδο αλλά και η προσωπικότητα αυτού που θεωρεί ότι η δουλειά που κάνει δεν ανταμείβεται…Και ο δημόσιος τομέας δεν έχει μόνο τεμπέληδες και διεφθαρμένους…Έχει και αρκετά εργατικούς και έντιμους υπαλλήλους…

Μόνο με το μαστίγιο λοιπόν δε θα καταφέρετε να κάνετε τίποτα….Ούτε τα γαϊδούρια δεν κινούνται μόνο με το μαστίγιο. Χρειάζονται και το καρώτο για να κάνουν έστω κι ένα βήμα…Και αυτό το καρώτο το έχετε στερήσει από το δημόσιο υπάλληλο…..



Σημείωση: Δεν είμαι τόσο ανορθόγραφος...το "καρώτο" το γράφει ο Μπαμπινιώτης με ωμέγα..δείτε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου