ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

“Δηλώνω παρών στη μάνα μου και τον πατέρα μου”

DIMARAIS19 "Δηλώνω παρών στις γενεές των συγγενών αλλά και των άλλων συν-Ελλήνων, που έχουν την ίδια κοινωνική καταγωγή με μένα. Δηλώνω παρών στη μάνα μου και τον πατέρα μου, που με γέννησαν και με μεγάλωσαν αγωνιζόμενοι κάθε μέρα και νύχτα για να υπερασπιστώ την αξιοπρέπεια, την τιμή και το δικαίωμα των απλών ανθρώπων στη ζωή", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Γιάννης Δημαράς, μετά τη διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Έχε προηγηθεί η ψηφοφορία στη βουλή του νομοσχεδίου για την εφαρμογή του μηχανισμού στήριξης της Ελληνικής οικονομίας, στην οποία είχε ψηφίσει “παρόν”, παρεκκλίνοντας από την κομματική γραμμή.

Ο Γιάννης Δημαράς ζητά τη διερεύνηση όλων των δηλώσεων "πόθεν έσχες", σε βάθος εικοσαετίας και τη δήμευση όσων περιουσιακών στοιχείων δεν μπορούν να δικαιολογηθούν. "Εκτιμώ ότι, αυτή την κρίσιμη στιγμή για την χώρα μας, η ανάγκη διαφύλαξης του αγαθού της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας υπαγορεύει πρωτίστως άμεση κάθαρση του πολιτικού συστήματος και αυτών που το συνθέτουν", υπογραμμίζει ο Γ. Δημαράς.

Ένα μεγάλο μπράβο στο Γιάννη Δημαρά, που είχε το σθένος να ακολουθήσει τη συνείδησή του, και να μην υποταχθεί σε κομματικές προσταγές…. Και ένα μεγαλύτερο μπράβο για την πρότασή του για έλεγχο του “πόθεν έσχες” σε βάθος 20ετίας, πρόταση που εδώ και αρκετές μέρες βλέπετε αναρτημένη στο πάνω δεξιά μέρος αυτού του blog…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου