ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Καθαίρεση παράνομων διαφημιστικών πινακίδων στο οδικό δίκτυο Ηρακλείου

imageΕπιτέλους βλέπουμε και στο Ηράκλειο μια πολύ θετική πρωτοβουλία από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση.Σε συνεργασία με τον εισαγγελέα Ηρακλείου, ξεκίνησε η καθαίρεση παράνομων διαφημιστικών πινακίδων από το οδικό δίκτυο του Ηρακλείου. Μια ενέργεια που ήταν απαραίτητη, αφού το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι πολύ έντονο στο νομό Ηρακλείου, όπως και σε όλη την Ελλάδα φυσικά.

Από τη διακλάδωση της Παλαιάς Εθνικής Οδού Γαζίου προς Ρογδιά ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια, και σύμφωνα με την αντινομάρχη κα Συγγελάκη, θα ακολουθήσει ο δρόμος Ηράκλειο-Μαλάδες, ενώ σιγά- σιγά το έργο αυτό θα συμπεριληφθούν και άλλοι δρόμοι σε όλο το Νομό που ανήκουν στην αρμοδιότητα της Νομαρχίας Ηρακλείου.

Για την Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τα πράγματα φυσικά είναι πιο προχωρημένα. Υπάρχει και επίσημη κυβερνητική ιστοσελίδα, στη οποία μπορείτε κι εσείς να καταγγείλετε κάποια παράνομη πινακίδα που έχει υποπέσει στην αντίληψή σας. Για τους ενεργούς πολίτες λοιπόν, http://www.illegalsigns.gov.gr/. Γιατί το θέμα αυτό δεν είναι διαφημιστικό…Είναι θέμα οδικής ασφάλειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου