ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Απολογείται ο Τάσος Μαντέλης για τη Siemens..

Με όλα αυτά που γίνονται τελευταία, τον είχα ξεχάσει…Ασφαλιστικό, εργασιακά, μνημόνιο, ΦΠΑ, απογραφή, δεν τον θυμόμουνα καν…Ευτυχώς δεν τον ξέχασε η ειδική εφέτης ανακριτής Μαρία Νικολακέα, και τον κάλεσε για απολογία….

Ο λόγος για τον τ. υπουργό Τάσο Μαντέλη, ο οποίος καλείτε αύριο (14-7-2010) για την υπόθεση Siemens…Όχι, μη φανταστείτε ότι κατηγορείται για χρηματισμό (κοινώς λάδωμα), ούτε για κατάχρηση ή υπεξαίρεση…Για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα κατηγορείται, σχετικά με εμβάσματα συνολικού ποσού 450 χιλιάδων μάρκων, που είχαν τοποθετηθεί το 2000 σε λογαριασμό σε ελβετική τράπεζα. Όπως θα θυμάστε, τον λογαριασμό είχε ανοίξει προς εξυπηρέτηση του πρώην υπουργού ο κουμπάρος του Γιώργος Τσουγκράνης, ο οποίος τον “κάρφωσε” κιόλας στην εξεταστική επιτροπή.

Κάτι είναι πάντως κι αυτό…Τουλάχιστον φαίνεται ότι για κάτι θα πληρώσει αυτός, έστω και για φορολογικό αδίκημα..Οι υπόλοιποι πολιτικοί που έφαγαν από τη Siemens, δε φαίνεται ότι θα δικαστούν ούτε γι’ αυτό…

Ο Μαντέλης πάντως έχει παραδεχτεί ότι πήρε από τη Siemens τα 200.000 μάρκα, ενώ για τα υπόλοιπα 250.000 δεν ξέρει λέει ποιος τα κατέθεσε…Καλό κι αυτό! Στο δικό μου λογαριασμό πάντως, συνήθως δεν ξέρω που πήγανε τα λεφτά, όχι πως βρέθηκαν εκει!!!

1 σχόλιο:

  1. Προθεσμία τελικά πήρε ο Μαντέλης για να απολογηθεί την Πέμπτη 22 Ιουλίου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή