ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Η “Εγνατία Οδός Α.Ε.” χρωστάει 1.1 δις στις Τράπεζες. Με πρότυπο αυτήν θα ιδρυθεί η “Υποδομές Κρήτης Α.Ε.” ;

egnatiaodos Σύμφωνα με δημοσίευμα της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας, η Εγνατία Οδός Α.Ε. έλαβε εξώδικο από την Εμπορική Τράπεζα, για χρέη 230 εκατομμύριων ευρώ της κρατικής εταιρίας προς αυτήν: “Προτιθέμεθα να ασκήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα μας για τη νομότυπη καταγγελία της συμβάσεως και για την, διά αναγκαστικής εκτέλεσης, είσπραξης της οφειλής μας”, λέει η Εμπορική Τράπεζα.

Φανταστείτε την Εμπορική να κάνει κατάσχεση…στην Εγνατία οδό…το δρόμο δηλαδή!!! Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η εταιρία χρωστάει συνολικά 1,1 δις ευρώ, ποσό που από το 2011 θα προστεθεί στο δημόσιο έλλειμμα, το οποίο θα “φουσκώσει” κατά 1%!!!

Και ρωτώ: με πρότυπο αυτή την εταιρία θα ιδρύσει η κυβέρνηση την αντίστοιχη στην Κρήτη «Υποδομές Κρήτης Α.Ε.», όπως πολλές φορές έχει ανακοινώσει, και μάλιστα πρόσφατα  αποφάσισε και η Διυπουργική Επιτροπή; Τα ίδια στελέχη λέει θα φέρει στην Κρήτη…

Βλέπω το ΒΟΑΚ, το ΝΟΑΚ, τον κάθετο άξονα, και το αεροδρόμιο Καστελλίου, να καταλήγουν σε Εμπορική Τράπεζα, Eurobank, Alpha Bank και  Millennium Bank αντίστοιχα!!!

Πληροφορίες για το άρθρο πήρα από το cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου