ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Πως άλλαξαν τα πράγματα στις σχέσεις Αρναουτάκη - Κουράκη!!!

koyrakis arnaoytakis1

Όλο γέλια και χαρές ήταν χθες ο Αρναουτάκης με τον Κουράκη… Οι δύο κυριότεροι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη, ο πρώτος για την Περιφέρεια (όχι επίσημα ακόμα, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο) και ο δεύτερος για το δήμο του Ηρακλείου, συναντήθηκαν χθες στη Λότζια , όπου ανακοινώθηκε από το σημερινό Υφυπουργό Οικονομικών και Ανάπτυξης η χρηματοδότηση έργων του δήμου Ηρακλείου ύψους 14 εκατομμυρίων ευρώ (8 για περιβαλλοντικά έργα,2 για τη δυτική περιμετρική, 4 για τη δεύτερη φάση του Πολιτιστικού Κέντρου)!!

koyrakis arnaoytakis2 Πως αλλάζουν τα πράγματα μέσα σε μερικά χρόνια πάντως!!! Θυμάμαι πριν 6 χρόνια περίπου, πριν τις ευρωεκλογές του  2004, αλλά και μετά από αυτές, που οι δύο αυτοί άνδρες δε μιλούσαν καν!!! Και όχι μόνο αυτό, αλλά μάλλον αρνητικά αναφέρονταν ο ένας για τον άλλο!!! Μάλιστα, αν τύχαινε να συναντηθούνε σε καμιά εκδήλωση, ούτε χειραψία δεν αντάλλαζαν, κι έφευγαν από διαφορετικές κατευθύνσεις!! Αφορμή ήταν το γεγονός ότι και οι δύο διεκδικούσαν θέση στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, με τον Αρναουτάκη να παίρνει τελικά το χρίσμα από το Γιώργο Παπανδρέου, και τον Κουράκη να μένει αγκαλιά γι’ άλλη μια φορά με το δήμο… Βέβαια οι αιτίες ήταν βαθύτερες, αλλά ποτέ δε βγήκαν προς τα έξω.. Σύσσωμος ο κρητικός τύπος σχολίαζε τότε τις “εχθρικές” σχέσεις των δύο ανδρών..

Τι άλλαξε τα χρόνια που πέρασαν, και όλα είναι μέλι-γάλα μεταξύ τους; Ουσιαστικά τίποτα… Απλά ο Αρναουτάκης κατέβηκε βουλευτής, και χρειαζόταν τη στήριξη του Κουράκη, του 73% … Και ο Κουράκης δεν μπορούσε να μη στηρίξει, έστω και τυπικά, τον υποψήφιο του κόμματός του. Έμμεσα κέρδιζε και αυτός φυσικά, αφού η αποδοχή του Αρναουτάκη από τους Ηρακλειώτες ήταν κάτι παραπάνω από δεδομένη. Συν το γεγονός ότι ο Αρναουτάκης είναι προσωπική επιλογή του Γιώργου, οπότε δε συμφέρει και πολύ να μην τα έχεις καλά μαζί του… Μ’ αυτά και μ’ αυτά, έγινε η αγγουρίδα μέλι, και οι δύο άνδρες πλέον έχουν αφήσει τα προσωπικά του στην άκρη, και δουλεύουν για το κοινό τους συμφέρον, και το συμφέρον του κόμματός τους…

Όμως ο Κουράκης φάινεται τελευταία να “αρκείται” σε όσα του “αφήνει” ο Αρναουτάκης… Θυμάμαι ότι σε συνέντευξή του πριν αρκετό διάστημα στο ΚΡΗΤΗ TV και στο Γιώργο Σαχίνη, είχε αποκαλύψει ότι έχει βλέψεις για παραπάνω από το Δήμο, για την αιρετή Περιφέρεια δηλαδή… Όμως ο Αρναουτάκης γι’ άλλη μια φορά τον πρόλαβε…

Παρά τ’ ολότελα, Γιάννη, καλός είναι και ο μεγαλύτερος Δήμος της Κρήτης. Υπάρχει κι εκεί, όπως πολύ καλά ξέρεις, πολύ πράμα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου