ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Zει και βασιλεύει.. και κυκλοφορεί νέο άλμπουμ!

Zει και βασιλεύει.. και κυκλοφορεί νέο άλμπουμ!

 

Όταν είσαι Βασιλιάς, είσαι για πάντα... Και όταν οι άλλοι θρηνούν και τιμούν τον ένα χρόνο απουσίας, κυκλοφορείς ένα νέο άλμπουμ και ...τινάζεις τη μπάνκα στον αέρα.

Το νέο άλμπουμ του Michael Jackson θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβρη με δέκα ακυκλοφόρητα κομμάτια από sessions που ηχογραφήθηκαν από το αποκορύφωμα της καριέρας του στη δεκαετία του 80 μέχρι το ντουέτο του με τον frontman των Black Eyed Peas, will.i.am, το 2006.
Μετά το θάνατό του στις 25 Ιουνίου 2009 στο σπίτι του Jackson βρέθηκαν σκληροί δίσκοι γεμάτοι ακυκλοφόρητη μουσική, και συγκεκριμένα ο μάνατζέρ του Frank DiLeo είχε κάνει λόγο για πάνω από 100 ολοκληρωμένα κομμάτια, μεταξύ των οποίων και τα ντουέτα του με τον Akon και τον Ne-Yo, αλλά και δύο που είχαν ηχογραφηθεί για το άλμπουμ 'Bad'.
Πέρυσι δύο ακυκλοφόρητα κομμάτια τα 'Another Day' και 'A Place With No Name', είδαν το φως της δημοσιότητας και τότε ο Rodney Jerkins, που ήταν συμπαραγωγός στο άλμπουμ του Jackson 'Invincible' (2001) αποκάλυψε ότι ήδη δούλευε για μία νέα συλλογή.
Και το καλύτερο... το άλμπουμ αυτό θα είναι το πρώτο από τα 10 που θα κυκλοφορήσουν στα πλαίσια του επταετούς συμβολαίου με την Sony BMG που υπέγραψαν οι Jacksons για λογαριασμό του Michael τον Μάρτιο του 2010.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου