ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Μεγάλη μέρα χτες για το ελληνικό ποδόσφαιρο!!

Μάγκας στην Πόλη!  ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΠΑΟΚ : 1-1

image Ο ΠΑΟΚ πέταξε εκτός συνέχειας τη Φενέρμπαχτσέ και πανηγύρισε στην Τουρκία την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που οδηγήθηκε στην παράταση. Ο Μουσλίμοβιτς στο 102' "σφράγισε" το εισιτήριο για την επόμενη φάση της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ισοφαρίζοντας το γκολ που πέτυχε ο Εμρέ στο 50'.

Τρόμαξε αλλά προκρίθηκε (ΑΕΚ –ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: 1-1)

Ο Ντιόπ ήταν ο σκόρερ του τέρματος της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ είχε το υπέρ της 1-0 από το ματς στο "Tannadice Park", προηγήθηκε στο "Γ. Καραϊσκάκης" της Νταντί Γιουνάιτεντ, χάρη στο γκολ του Ντιόπ στο 23', όμως στο δεύτερο ημίχρονο κατέρρευσε! Οι Σκωτσέζοι αναθάρρησαν, έφτασαν στην ισοφάριση στο 78' με τον Ντέιλι και καρδιοχτύπησαν τους "κιτρινόμαυρους" που τελικά προκρίθηκαν με πολύ άγχος στους ομίλους του Europa League...

Πανηγυρικά στους ομίλους ο Άρης  ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ– ΑΡΗΣ :1-1 

Οι παίκτες του Αρη πανηγυρίζουν το γκολ του Ρουίς...Την πρόκριση του στους ομίλους του Europa League πανηγυρίζει ο Αρης. Οι "κίτρινοι" με μια μεστή εμφάνιση στη Βιέννη κατάφεραν χωρίς ιδιαίτερο κόπο να πάρουν αυτό που ήθελαν. Ο Ρουίς "ξαναχτύπησε" εναντίον των Αυστριακών της Αούστρια, η οποία το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει με τον Λιντς για το τελικό 1-1.

πηγή: novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου