ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ σταθμεύει σε ράμπα για Α.Μ.Ε.Α!!

aberwf2

Τι να πει κανείς γι’ αυτό τον ασυνείδητο οδηγό, που μάλιστα είναι και υπάλληλος της Περιφέρειας Κρήτης…. Με το ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ παρακαλώ, είχε σταθμεύσει σήμερα στις 2:40 το μεσημέρι εξ’ ολοκλήρου πάνω στο πεζοδρόμιο, και μάλιστα ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΡΑΜΠΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ!!! Και όλα αυτά σ’ έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου, την οδό Αβέρωφ (γωνία με Ανωπόλεως)!! Οι πεζοί ήταν αναγκασμένοι να κατεβαίνουν εντελώς κάτω από το πεζοδρόμιο, μέσα στο οδόστρωμα!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ!! Αλλά όταν υπάρχει ατιμωρησία, και έλλειψη ελέγχου, αυτά συμβαίνουν!!

Αιτία όμως είναι η έλλειψη οδικής παιδείας που υπάρχει στην Κρήτη και στην Ελλάδα γενικότερα, η έλλειψη ευαισθησίας προς τα άτομα που δεν έχουν κινητικά τις ίδιες δυνατότητες με τους περισσότερους από εμάς, αλλά και η κακή μας νοοτροπία, σύμφωνα με την οποία κάτι τέτοιες ενέργειες θεωρούνται “μαγκιές”. Μα πάνω απ’ όλα, φταίει η έλλειψη γενικής παιδείας …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου