ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Επιτυχίες της Αστυνομίας στον τομέα των ναρκωτικών

Φαίνεται ότι υπάρχει μια έξαρση της διακίνησης ναρκωτικών τελευταία στο νομό Ηρακλείου… Έτσι τουλάχιστον συμπεραίνει κανείς παρακολουθώντας το αστυνομικό δελτίο. Για χτες, Παρασκευή λοιπόν, είχαμε τέσσερις συλλήψεις ανδρών σε διαμέρισμα στο Ηράκλειο, που είχε τεθεί υπό παρακολούθηση από  αστυνομικούς. Μάλιστα, στην κατοχή τους βρέθηκαν διάφορες ποσότητες ηρωίνης, οι οποίες και κατασχέθηκαν.
Αλλά και στους Αγίους Δέκα, στη Μεσσαρά,
συνελήφθη από τα ΤΑΕ ένας 25άχρονος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Μετά από έρευνα στο αυτοκίνητό του, βρέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης και δύο γλάστρες με δενδρύλλια κάνναβης.
Σημαντικές επιτυχίες της αστυνομίας, αναμφισβήτητα… Αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός, καθώς το θέμα των ναρκωτικών είναι πολύ σοβαρό, και δυστυχώς στην Κρήτη και πολύ έντονο. Τα κυκλώματα είναι δυστυχώς πολλά. Ιδιαίτερα στη Μεσσαρά και στο Μυλοπόταμο, αποτελεί χρόνια και αγιάτρευτη πληγή των τοπικών κοινωνιών. Και, όσο κι αν εστιάζουν εκεί οι αρχές, δε φαίνεται να εξαλείφεται το φαινόμενο αυτό. Κι αυτό γιατί όποιος μάθει στο εύκολο χρήμα που αποφέρουν αυτού του είδους οι “επιχειρήσεις”,  δύσκολα το απαρνιέται..

1 σχόλιο:

  1. Ούτε μια γλάστρα δώρο δεν μπορείς να πας σε έναν φίλο, ΧΟΥΝΤΑ....
    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ...
    χαχαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή