ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Επίθεση κατά του πρωθυπουργού, κατά του προέδρου των βιομηχάνων, κι έπεται και συνέχεια;;;;

Άρχισαν τα όργανα στη Θεσσαλονίκη…
Στιγμιότυπο από τη σύλληψη του 60χρονουΈνας 59χρονος, γιατρός ακτινολόγος στο επάγγελμα,προσπάθησε να πλησιάσει τον πρωθυπουργό -κατά την έξοδό του από τους χώρους της ΔΕΘ- και να του πετάξει ένα παπούτσι. Ο άνδρας πλησίασε τον κ. Παπανδρέου, την ώρα που ο επισκεπτόταν ένα από τα περίπτερα της 75ης ΔΕΘ,και πέταξε προς την κατεύθυνσή του  ένα παπούτσι χωρίς να τον πετύχει. Αμέσως η ασφάλεια του πρωθυπουργού ακινητοποίησε τον άνδρα και η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή του.Μαζί του συνελήφθη η 15χρονη κόρη του, καθώς και ένα ακόμα άτομο.Ο 59χρονος δηλώνει μέλος του Εθνικού Πατριωτικού Μετώπου (συντονιστής του γραφείου στη Θεσσαλονίκη) και δήλωσε ότι η κίνησή του αυτή έγινε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης.
Σε ένα άλλο σημείο της Θεσσαλονίκης, έξω από το ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλάς», ...
άγνωστοι, που αποσπάστηκαν από το μπλοκ των διαδηλωτών ιδιοκτητών φορτηγών, που είχαν συγκεντρωθεί εκεί , επιτέθηκαν κατά του προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Κωνσταντίνου Μίχαλου. Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος μετέβαινε στο ξενοδοχείο, προκειμένου να συμμετάσχει στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων.
Τι άλλο θα ακολουθήσει άραγε τις μέρες αυτές στη Θεσσαλονίκη; Η αγανάκτηση του κόσμου έχει φτάσει στο ζενίθ. Η οικονομική δυσχέρεια οδηγεί τους ανθρώπους σε πράξεις εκτός του πλαισίου του νόμου, αλλά κάποιες φορές δικαιολογημένες…. Δε θεωρώ δηλαδή ότι ένας γιατρός, επιστήμονας, δε ζύγισε καλά την απόφαση που πήρε, πριν πετάξει το παπούτσι στον πρωθυπουργό… Άπλα θεώρησε ότι με κάποιο τρόπο πρέπει να εκδηλώσει την αντίδρασή του στην πολιτική της κυβέρνησης… Κι επειδή ζούμε στην εποχή της τηλεοπτικής πολιτικής, ο διάλεξε έναν τρόπο που σίγουρα θα προβληθεί απ’ όλα τα τηλεοπτικά και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης. 
Καλά θα κάνει ο πρωθυπουργός να μην το πάρει αψήφιστα το γεγονός αυτό, ούτε να κάνει δηλώσεις δήθεν κατανόησης προς τον άνθρωπο αυτό, ή να ζητήσει τη μη δίωξή του, επειδή είναι μεγαλόψυχος. Αλλά να κάτσει να προβληματιστεί πραγματικά τι είναι αυτό που οδήγησε ένα σπουδαγμένο άνθρωπο σε μια τέτοια ενέργεια αντίδρασης.
Το παπούτσι αυτό βέβαια και η ενέργεια του γιατρού, μου θύμισε τα άλλα παπούτσια, που είχε πετάξει δημοσιογράφος κατά του Αμερικανού προέδρου Τζορτζ Μπους… Καθόλου τιμητικός αυτός ο παραλληλισμός για τον πρωθυπουργό μας, καθώς ο Τζορτζ Μπους Τζούνιορ έχει καταγραφεί ως ένας από τους χειρότερους αμερικανούς προέδρους. Αλλά κι ο δικός μας ο Τζορτζ, ή Τζέφρυ κατά πολλούς, βαδίσει σταθερά στα χνάρια του…

1 σχόλιο:

  1. O ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ???????????
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΙ ΕΥΧΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή