ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Για 5η φορά δήμαρχος ο Ρούσος Κυπρυωτάκης, αυτή τη φορά μέσω…. Αρχανών!!!

image Ο μακροβιότερος δήμαρχος στην Κρήτη είναι από χθες βράδυ ο Ρούσος Κυπριωτάκης, αφού με την 5η συνεχόμενη εκλογή του θα κλείσει (πρώτα ο θεός βέβαια) 20 χρόνια δήμαρχος!!! Μάλιστα, στη μακροχρόνια αυτή πορεία του στην τοπική αυτοδιοίκηση, έχει “κερδίσει” τέσσερις διαφορετικούς αντίπαλους!!

Αυτή τη φορά όμως , χρειάστηκε την ψήφο των Αρχανιωτών, για να καταφέρει να εκλέγει δήμαρχος του νέου δήμου Αρχανών - Αστερουσίων. Όλα έδειχναν μετά την πρώτη Κυριακή (το είχαμε άλλωστε επισημάνει κι εμείς) ότι οι Αρχάνες θα έβγαζαν το νέο δήμαρχο. Και αυτό το είχαν αντιληφθεί και οι ίδιοι, που από το πρωί της Κυριακής ήταν σε αυτό το χωριό, και δεν έφυγαν παρά μόνο μετά την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων!!! Ο Κυπρυωτάκης κατάφερε να συσπειρώσει κοντά του ένα μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων της εκλογικής περιφέρειας των Αρχανών, με τη βοήθεια βέβαια αρκετών “φίλων” του. Έτσι, το 12% του πρώτου γύρου μετατράπηκε σε … 49% !! Και δεδομένου ότι ο Κοκοσάλης διατήρησε το ποσοστό του στις Αρχάνες, επιβεβαιώνει ότι οι ψηφοφόροι του Δρακάκη ψήφησαν Κυπρυωτάκη στο μεγαλύτερο ποσοστό τους (υπήρχαν και αρκετά άκυρα)!!

Ένα παραλειπόμενο που αξίζει να αναφερθεί, και θα μπορούσε να ερμηνευτεί ποικιλοτρόπως, είναι ότι ο νέος Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, 2 ώρες πριν κλείσουν οι κάλπες χθες, πέρασε από το πολιτικό γραφείο του Ρούσου Κυπρυωτάκη στις Αρχάνες, και είχε σύντομη συνομιλία μαζί του!!

Αυτό πάντως που πρέπει να τονίσουμε, είναι ότι οι Αρχανιώτες δεν έμειναν “κολλημένοι” στην αντιπαράθεση που είχαν με τον Κυπρυωτάκη, και το Δήμο Καζαντζάκη, για την έδρα του νέου Δήμου. Φαίνεται ότι εμπιστεύτηκαν την εμπειρία του στην τοπική αυτοδιοίκηση, για να οργανώσει κατ΄αρχήν το νέο δήμο, και για να προωθήσει τα σημαντικά ζητήματα του τόπου τους στη συνέχεια. 

Μένει τώρα από την 1η του νέου χρόνου, ο δήμαρχος Αρχανών – Αστερουσίων να ανταποκριθεί στις προσδοκίες τους, αλλά και στις προσδοκίες όλων των πολιτών του νέου δήμου.

3 σχόλια:

  1. Mou kanei entipwsi pou den sxoliazete oti par'olo o k. Arnaoutakis stirize ton k. Kokosali oi Arhaniotes tou girisan tin plati. Dio ypopsifious dimarhous stirxe o k. Arnaoutakis kai den eklehtike kaneis (k. Dramountanis sta Anogia kai k. Kokosalis). Tixeo? De nomizw!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οπως και να εχει η Κρητη ειναι η πρωτη δυναμη του μπατσοκ στη χωρα,προτεινουμε την εφαρμογη των νεων μετρων να ισχυσουν μονο στη "λεβεντογεννα",ετσι για να γουσταρουν οι ξεφτιλες καπετανοι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα τι λες τωρα φιλε ανωνυμε!!!! Ξεκαθαρο ειναι ποιον στηριζε τελικα ο Αρναουτακης.... πηγε με τον Κοκοσαλη, για να αναγκασει τους αρχανιωτες απο αντιδραση να ψηφισουν κυπριωτακη!!!! Ενα πραγμα πρεπει να καταλαβουμε ολοι: "ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ;;;;;; ΔΕ ΒΓΑΖΕΙ!!!!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή