ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Και τώρα, πλυθείτε με πράσινο σαπούνι, και περιμένετε…

Θαυμάστε το χάρτη της Ελλάδας, όπως διαμορφώθηκε μετά και το 2ο γύρω των Περιφερειακών Εκλογών 2010!!!

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ 20108 – 5 για το ΠΑΣΟΚ έληξε τελικά το υποτιθέμενο ντέρμπι των Περιφερειών, που έχει και το μεγαλύτερο πολιτικό νόημα. Ακόμα και στο πόλο, αυτό θα ήταν συντριβή!!!

Παρ’ όλα αυτά , ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε: «Η ΝΔ βγαίνει ανανεωμένη, δυνατή και υπεύθυνη»!!!  Ε όχι και δυνατή!!! Εκτός από το 8-5, έχασε και τους δήμους Αθηναίων και Θεσσαλονίκης!!! Εκτός αν νομίζει ότι με τον Πειραιά που κέρδισε, αντισταθμίζει την ήττα στους δύο μεγαλύτερους δήμους της χώρας!!!

Αυτή όμως που σίγουρα γουστάρει (εκτός από τον Μπουτάρη) με τ’ αποτελέσματα είναι η Ντόρα Μπακογιάννη!! Πολύ πριν τις εκλογές, (σε ανάρτηση στις 20 Αυγούστου), είχα εκτιμήσει ότι πολύ έξυπνα φερόμενη, η Ντόρα θα ιδρύσει το νέο κόμμα μετά τις εκλογές. Τώρα, ποιος την ακούει την Κυριακή που μας έρχεται!!! Μιας και θα είναι και της Παναγίας, θα τάξει… της Παναγιάς τα μάτια στους κεντροδεξιούς, μετά την πανωλεθρία της ΝΔ στις περιφέρειες ! Και αρκετοί από αυτούς, που θα είναι απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα, θα τσιμπήσουν! Αν ακούσω όμως ότι η Ντόρα είναι “το νέο”, αυτό που λείπει και αυτό που ψάχνει η μισή Ελλάδα που ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ, θα τρελαθώ!!! ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΟΧΙ ΧΑΖΟΣ!!!

Κι εμάς; Τι μας περιμένει εμάς; Τι μας επιφυλάσσει πλέον ο Γιώργος Παπανδρέου, μετά την “κατάκτηση” των 8 Περιφερειών και των 2 μεγαλύτερων (και παραδοσιακά μπλε) δήμων της χώρας; “Σήμερα, αλλά και μετά από τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής, οι πολίτες έδειξαν το δρόμο. Ζήτησαν τη συνέχιση της πορείας μας, της πορείας της χώρας, και απαίτησαν την πολιτική και κοινωνική σταθερότητα. Αναγκαία σταθερότητα, για να στεφθεί αυτή η προσπάθεια με επιτυχία. Απέρριψαν τις σειρήνες της αποσταθεροποίησης”, δήλωσε ο πρωθυπουργός. Αυτό κατάλαβε από τις εκλογές! Το ότι την πρώτη Κυριακή Η ΑΠΟΧΗ ΗΤΑΝ 39%, και τη δεύτερη ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ 63%, ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!! Θα έρθει και σήμερα το κλιμάκιο της Τρόικα στην Αθήνα, και θα μας βγάλουν το σχέδιο!!!

Τι να πω… Ότι και να μας κάνουν, ίσως και να το αξίζουμε. Αφού είχαμε μπροστά μας μια τέτοια ευκαιρία όπως ήταν οι εκλογές, να εκφράσουμε δημοκρατικά την αντίθεσή μας στην πολιτική της κυβέρνησης, και τελικά ο χάρτης πήρε το χρώμα που βλέπετε, ίσως και να αξίζουμε ότι καινούριο μας επιβάλλουν από σήμερα. Αλλά αν ξανακούσω κανένα από αυτούς που απείχαν να παραπονιέται, θα τον πλακώσω στο ξύλο κυριολεκτικά!!!

Εγώ πάντως, πρωί πρωί, το έκανα το μπανάκι μου, με πράσινο σαπούνι μάλιστα… Μέχρι και τοπική καθαριότητα έκανα… Και περιμένω τις ανακοινώσεις…

1 σχόλιο:

  1. Και τώρα ας ετοιμαστούμε για το ..παγωμένο ντουζ. Αφού το δήλωσε και ο Παπανδρεου και μέλη της κυβέςρνησης ότι ο λαός ΕΝΕΚΡΙΝΕ τα μέτρα που έχει πάρει , ας πάμε λοιπόν στα επόμενα. Και το χειρότερο είναι ότι μας έχουν βάλει σε έναν αργό θάνατο . Ο θάνατος (πτώχευση) είναι δεδομένη. Γιατί δεν την ανακοινώνουν να τελειώνει αυτό το παραμύθι; Το μονο που κάνουν είναι να φοβερίζουν το λαό ότι δεν θα μπορέσουν να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις. Μα ποιον κοροϊδεύουν; Ας λειτουργήσουν επιτέλους σαν Ελληνες και όχι σαν πιονάκια των τοκογρύτφων ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή