ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Καταγγελία για παράνομη κεραία κινητής τηλεφωνίας στην οδό Δαιδάλου

Μιας και ο κος Μαρκάκης, εισαγγελέας Ηρακλείου, ασχολείται τον τελευταίο καιρό με αποξηλώσεις παράνομων κεραιών κινητής τηλεφωνίας, κι επειδή όπως φαίνεται είναι της μόδας κάθε ξενοδοχείο να έχει τουλάχιστον μία στην οροφή του, να συμβάλλουμε κι εμείς στον “καθαρισμό” της πόλης από αυτές.

Στις παρακάτω φωτογραφίες, που έχουν ληφθεί από δύο διαφορετικές τοποθεσίες, βλέπετε καμουφλαρισμένη μια κεραία κινητής τηλεφωνίας, που βρίσκεται στην οροφή γνωστού ξενοδοχείου της οδού Δαιδάλου. Οι ιδιοκτήτες φρόντισαν να την καλύψουν καλλά, αλλά έγραψαν και το όνομα του ξενοδοχείου στα φύλλα που καλύπτουν την κεραία, κι έτσι ξέρουμε ποιο ξενοδοχείο είναι!!!

Είμαστε σίγουροι ότι ο κος Μαρκάκης θα πράξει το καθήκον του, και θα μας απαλλάξει και από αυτή την παράνομη κεραία, αλλά κυρίως από την ακτινοβολία της!!!

ΚΕΡΑΙΑ2

ΚΕΡΑΙΑ1

1 σχόλιο:

  1. αυτες τις εξυπναδες κανετε και ξηλωνουν απο καθε μερια τις κεραιες νομιζοντας οτι ετσι διωχνετε την ακτινοβολια απο διπλα σας ενω στην ουσια κανετε το αντιθετο αφου οσο πιο μακρυα ειναι η κεραια τοσο το κινητο πιο πολυ ενεργεια καταναλωνει αρα... εκπομπη για να πιασει την πιο κοντινη κεραια που χρειαζεται .....αλλα ο κοσμος ειναι ανενημέρωτος για το θεμα και γι αυτό πρατειέτσι. Αναλογα με το ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΕΡΑΙΑ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ.....ενα ασυρματο τηλ που εχουμε στο σπιτι μας εκπεμπει 50 φορες πιο πολύ απο την συγκεκριμενη κεραια που εχει η φωτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή