ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο στο Ηρακλειο Κρητης (Βίντεο)

Η μεγαλύτερη σε όγκο μαθητική πορεία των τελευταίων ετών πραγματοποιήθηκε σήμερα, 25 Νοεμβρίου 2010, στους δρόμους του Ηρακλείου, στα πλαίσια Πανεκπαιδευτικού Συλλαλητηρίου. Συμμετείχαν μαθητές από γυμνάσια και λύκεια της πόλης αλλά και της περιφέρειας, καθηγητές, και φοιτητές, διαμαρτυρόμενοι για την παρέμβαση της Εισαγγελίας, η οποία με έγγραφό της "προειδοποιεί" μαθητές, γονείς αλλά και καθηγητές των υπό κατάληψη σχολείων πως στο εξής θα τηρείται αυστηρά το γράμμα του νόμου, το οποίο προβλέπει ποινικές διώξεις για τους καταληψίες αλλά και τους κηδεμόνες τους.

Υπενθυμίζεται πως στο Ηράκλειο λουκέτο, μέχρι χθες, είχαν βάλει 12 σχολεία και συγκεκριμένα το 1ο και το 4ο Γυμνάσιο, το 1ο, 2ο, 3ο, 4ο, 11ο, 13ο Λύκεια, το Λύκειο Ν. Αλικαρνασσού, το 3ο ΕΠΑ.Λ., το ΕΠΑ.Λ. Μοιρών καθώς και το Αθλητικό Γυμνάσιο και Λύκειο.

Οι μαθητές διεκδικούν μεταξύ άλλων αύξηση του κονδυλίου για την παιδεία,επιστροφή της ενισχυτικής διδασκαλίας, μείωση του αριθμού των μαθητών ανά τμήμα, βελτίωση των σχολικών υποδομών και πλήρωση των κενών διδακτικών θέσεων.

 

πορεία μαθητών στο Ηράκλειο 25-11-2010 http://antipaloi.blogspot.com/

1 σχόλιο: