ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Κλέφτης για μια…τυρόπιτα!

image Σε τι κατάσταση έχει φτάσει κάποιος, για να κλέψει από τον συνάνθρωπό του μια…τυρόπιτα;;;  Μη σας φαίνεται καθόλου αστείο αυτό το γεγονός… Είναι πέρα για πέρα αληθινό, και συνέβη χθες το μεσημέρι στο κέντρο του Ηρακλείου!!

Μόλις ένας άνδρας βγήκε από ένα μαγαζάκι κρατώντας μία τυρόπιτα, ένας άλλος άνδρας πέρασε από μπροστά του, του άρπαξε την τυρόπιτα, και εξαφανίστηκε τρέχοντας…

Το να γίνεις κλέφτης για μια τυρόπιτα, θεωρώ ότι έχει πολύ μεγαλύτερες προεκτάσεις απ’ ότι πολλοί φαντάζονται… Σημαίνει κατ’ αρχήν ότι έχεις απίστευτη οικονομική δυσχέρεια… Αλλά και ότι έχεις μια περηφάνια, που δε σου επιτρέπει να ζητιανέψεις το ενάμιση ευρώ που κοστίζει, για να ικανοποιήσεις την πείνα σου…

Μα πάνω απ’ όλα, σημαίνει ότι περνάμε πλέον σε άλλες εποχές, όπου η κλοπή ακόμα και πραγμάτων μηδαμινής αξίας, θα είναι καθημερινό φαινόμενο. Και αυτό θα είναι αποτέλεσμα μιας πολιτικής που εφαρμόστηκε για δεκαετίες, και που τώρα αρχίζουμε να νιώθουμε για τα καλά της συνέπειές της.

Τον άνθρωπο αυτό που έκλεψε την τυρόπιτα, αν τον έπιαναν, θα τον οδηγούσαν στα κρατητήρια… Αυτούς που τον οδήγησαν να κλέψει όμως, του ηθικούς αυτουργούς, τους πολιτικούς μας, τους δίνουν και συνοδεία για να τους προστατέψουν (πλέον) από τους πολίτες… Αυτή είναι η Ελλάδα μας… Χρόνια μας πολλά!!!

2 σχόλια:

  1. ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ 100 ΕΥΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑ.ΤΟ 1,5 ΕΥΡΩ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΚΠ (ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΚΛΕΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ).
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι τρομερό παιδιά!Ο κόσμος πεινάει,δεν βλέπετε που ψάχνουν τα σκουπίδια?Που θα φτάσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή