ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Απαράδεκτοι στο LIDL στη ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου

Μια πραγματικά απαράδεκτη κατάσταση επικρατούσε σήμερα το μεσημέρι (13.00) στο κατάστημα LIDL της βιομηχανικής περιοχής. Ο κόσμος ήταν αρκετός, έκανε τα ψώνια του, κι όταν έφτανε στο ταμείο, συναντούσε μια ουρά άνω των 10 ατόμων! Κι επειδή όλοι ήταν με μεγάλα και γεμάτα καρότσια, κάθε πελάτης έπρεπε να περιμένει 15 λεπτά τουλάχιστον , για να έρθει η σειρά του να πληρώσει!!!

DSC00105

Λειτουργούσαν μόνο 2 από τα 6 ταμεία, και όταν ο κόσμος διαμαρτύρονταν, και ζητούσαν να λειτουργήσει και άλλο ταμείο, οι κοπέλες απαντούσαν “ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟ”. Την ίδια στιγμή, 2 άλλες κοπέλες ταξινομούσαν κάποια πράγματα στα ράφια!!!

Είναι δυνατόν παραμονή Χριστουγέννων, και Παρασκευή, να μην υπάρχει το απαραίτητο προσωπικό σε ένα τέτοιο κατάστημα; Και να ταλαιπωρείται ο κόσμος που τους προτίμησε για τα ψώνια του, με αυτό τον τρόπο;

Φαίνεται οι ιδιοκτήτες δεν έχουν μάθει και πολλά πράγματα για την οργάνωση από τους Γερμανούς, όταν πήραν το franchise της επιχείρησης!!!

5 σχόλια:

  1. Ξέρουν καλά οι ιδιοκτήτες, ξέρουν πόσο μαλάκας λαός είμαστε και αύριο πάλι εκεί θα είμαστε για να τους τα ακουμπήσουμε, οπότε γιατί να πάρουν κι άλλους υπαλλήλους αφού μια χαρά τα οικονομούν και με αυτούς...
    kbibis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είπαμε ότι θα σταματήσετε να ενισχύετε τα Γερμανικά συμφέροντα; Ακόμα να βάλετε μυαλό; Πόσα ακόμα καταστήματα ελληνικών συμφερόντων πρέπει να κλείσουν για να καταλάβετε ότι ενισχύοντας το γερμανικό κεφάλαιο αποδυναμωνόμαστε εμείς; Λέμε ΟΧΙ σε LIDL, Praktiker, Volkswagen, Opel, Mercedes, Audi, Siemens, OTE, Alpha Channel, κ.λ.π.

    Αγκάθης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Λαζόπουλος να πάει σε άλλο κανάλι αν θέλει να τον βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τί σημασία έχει αν το κατάστημα είναι ελληνικό ή όχι από τη στιγμή που το προϊόν είναι ξένο. Εγώ πριν μερικές μέρες βρέθηκα σε ένα ελληνικότατο κατάστημα και μεταξύ άλλων είχε και τούρκικες σταφίδες στα ράφια.
    Μάθετε να αγοράζετε ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ!!! Να σας πω ένα απλό παράδειγμα, αν στο Ηράκλειο όλα τα καταστήματα εστίασης χρησιμοποιούσαν κατά 50% ελαιόλαδο στα φαγητά τους τότε θα χρησιμοποιούσαν το σύνολο σχεδόν της παραγωγής του νομού. Μπορεί το κόστος του πιάτου να ήταν από 20 λεπτά έως 1 ευρώ παραπάνω αλλά το συνολικό όφελος θα ήταν πολύ μεγαλύτερο...
    Σκεφτήτε το γιατί μόνο αν αρχίσουμε να σκεφτόμαστε μπορεί κάτι ν' αλλάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελαιόλαδο στην κρητική διατροφή; Που ακούστηκε ποτέ αυτό;
    Μονάχα στο άλλο "λάδι" έχει μάθει ο λαός μας, αυτό που λαδώνει συνειδήσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή