ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Ανακοινώσεις για τη σημερινή απεργία στο Ηράκλειο

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

imageΟ Ελληνικός λαός, η κοινωνία απαιτεί να μπει ένα τέλος σε κάθε μορφή αντεργατικής, αντιαναπτυξιακής και αντικοινωνικής πολιτικής που δυσχεραίνει την καθημερινότητα του κάθε πολίτη, που διευρύνει την υπάρχουσα ύφεση και υπονομεύει το μέλλον της κοινωνίας.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Η κυβέρνηση αφήνεται σαν μαριονέτα στα χέρια της Τρόικας των τοκογλύφων δανειστών, οι μισθοί και οι συντάξεις έχουν πιάσει πάτο χάρη στην ασκούμενη οικονομική πολιτική και τα εργασιακά δικαιώματα κινδυνεύουν να είναι ……….ανάμνηση!

Γι αυτό, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και άνεργοι πρέπει να συνεχιστεί ο αγώνας για τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων για μια αξιοπρεπή ζωή σε μια κοινωνία που επικρατεί η ανάπτυξη, η ευημερία και υπάρχει δουλειά για όλους.

24 ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΦΛΕΒΑΡΗ

Όλοι οι εργαζόμενοι να δώσουν δυναμικό παρόν στην συγκέντρωση 10:00 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου

---------------------------------------------------------------------------

ΠΑΜΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

"Πρέπει να δείξουμε, ότι δεν ανεχόμαστε και αποδοκιμάζουμε όσα έγιναν σε βάρος μας, ότι δε νομιμοποιούμε τη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική, δε σκύβουμε το κεφάλι και ότι δυναμώνουμε την αντίστασή μας στα χειρότερα που φέρνουν. Πρέπει να συμβάλλουμε, ώστε η απεργιακή κινητοποίηση να τους ταρακουνήσει. Να δείξουμε τη δύναμή μας σε κυβέρνηση, μεγαλοεργοδότες, ΕΕ, ΔΝΤ.
Η απεργία αυτή να γίνει αφορμή για να ανοίξει πιο ουσιαστικά η συζήτηση για την προοπτική, για τη διέξοδο, για την οικονομία που θα ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις μας, τις ανάγκες μας. Για το ότι η εργατική τάξη, η τάξη των καταπιεσμένων πρέπει να πάρει την εξουσία στα χέρια της.
(...)
Το ΠΑΜΕ καλεί τους αυτοαπασχολούμενους που συνθλίβονται από τα μονοπώλια, τις πολυεθνικές, των πολιτικών της κυβέρνησης, της Ε.Ε., τους φτωχούς αγρότες στις 23 Φλεβάρη να βρεθούν μαζί με το ταξικό εργατικό κίνημα. Οι αυτοαπασχολούμενοι να κλείσουν τα μαγαζιά τους και να παρακινούν τους πελάτες τους να κατέβουν και αυτοί στην απεργία. Οι αγρότες να μην πάνε στα χωράφια. Με τη συμμετοχή τους και τα μηχανήματά τους να δείξουν τη δύναμή τους. Στις εργατικές γειτονιές να γίνουν συζητήσεις, σπίτι το σπίτι, οικογένεια την οικογένεια.
Στα καφενεία, στις πλατείες, στα ΚΑΠΗ, παντού. Μοναδικό θέμα συζήτησης να είναι η απεργία και η συμμετοχή στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ.
Στις 23 Φλεβάρη να νεκρώσουν τα πάντα. Όλες οι εργατικές, λαϊκές οικογένειες να πλημμυρίσουν, να ζωντανέψουν την πλατεία ελευθερίας με το ΠΑΜΕ στις 10 το πρωί. Να σμίξουν οι φωνές όλων των βασανισμένων από την αντιλαϊκή πολιτική. Με αισιοδοξία- θάρρος- αποφασιστικότητα- μαχητικότητα να γίνουμε δύναμη που θα σαρώσει τη βαρβαρότητα που ζούμε"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου