ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

“Εγώ έριξα το γιαούρτι στον Πάγκαλο”

image «Ήταν ξέσπασμα οργής μου απέναντι σε έναν πολιτικό που όχι απλώς αποφεύγει να ασχοληθεί με το φλέγον ζήτημα του ΧΥΤΑ, αλλά πολλές φορές έχει τοποθετηθεί ενάντια στον αγώνα μας» ανέφερε ο κάτοικος της Κερατέας, πατέρας τριών παιδιών, που σύμφωνα με την εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” πέταξε το γιαούρτι στον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης.  

Ο πολίτης,ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του (φαντάζομαι ότι τα στοιχεία του είναι γνωστά στην εφημερίδα, και δεν είναι άλλη μια “μαϊμουδιά” η όλη υπόθεση) τονίζει ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ότι ψηφίζει Καρατζαφέρη, διαψεύδοντας τον κο Πάγκαλο και την ανακοίνωσή του για το θέμα. “Δεν υπάρχουν κομματικές ταυτότητες σε αυτό τον αγώνα” , υποστηρίζει ο κάτοικος της Κερατέας που πέταξε ένα κιλό γιαούρτι, όπως αναφέρει, ενώ δηλώνει αμετανόητος για το γεγονός. Ωστόσο, θεωρεί την αντίδραση του κ. Θεόδωρου Πάγκαλου προκλητική, καθώς "δεν πτοήθηκε από τις διαμαρτυρίες, ούτε καν από τη ρίψη γιαουρτιού. Έδειξε ότι δεν τον ενδιέφερε να μας ακούσει και συνέχισε το φαγητό του".

Ενδιαφέρουσα συνέντευξη αν μη τι άλλο, που, έστω και χωρίς ονοματεπώνυμο του πρωταγωνιστή (αν δώσει όνομα, την επόμενη ώρα έχει μπει φυλακή), δείχνει ότι η οργή του κόσμου πλέον δε χρειάζεται κανένα υποκινητή, είναι αυθόρμητη, και δεν έχει καμία κομματική σκοπιμότητα. Και αυτό ισχύει ανεξάρτητα από το συγκεκριμένο γεγονός, στις περισσότερες των περιπτώσεων που αυτή εκδηλώνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου