ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Παρέλαση μαθητών, βουλευτών, αστυνομικών και… γιαουρτιών;

image Πολλές άδειες αστυνομικών που υπηρετούν σε υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. ή Αστυνομικά Τμήματα περιοχών που θα γίνουν παρελάσεις ή άλλες εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου έχουν ανακληθεί. Ο λόγος; Μα, ο φόβος του…γιαουρτιού!!

Το τελευταίο επεισόδιο στα καλύβια με πρωταγωνιστή τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, τα επεισόδια κατά την παρουσία του πρωθυπουργού στη Σύρο,  αλλά και οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι οι πολιτικοί θα βγαίνουν στους δρόμους πλέον μαζικά, για να “καταστείλουν” το φαινόμενο των “αγανακτισμένων πολιτών”, κάνουν προφανώς τους υπεύθυνους της αστυνομίας να πιστεύουν ότι κατά τις παρελάσεις θα εμφανιστούν και άλλα παρόμοια φαινόμενα. Αφήστε που και το θέμα του σχολικού Καλλικράτη με τις πρόσφατα ανακοινωθείσες καταργήσεις και συγχωνεύσεις σχολείων έχει εξοργίσει και τη μαθητική και την εκπαιδευτική κοινότητα!

Η αστυνομική καταστολή όμως είναι η λύση στην αντιμετώπιση του φαινομένου αυτού; Προφανώς όχι. Αυτό ίσως να εξοργίσει ακόμα περισσότερο κάποιους. Ούτε φυσικά όμως είναι και δυνατόν να μην ξανακυκλοφορήσει πολιτικός στο δρόμο.

Ο κόσμος θα σταματήσει να αγανακτεί και να επιτίθεται στους πολιτικούς είτε λεκτικά είτε με διάφορους άλλους τρόπους και… προϊόντα(!), όταν οι τελευταίοι με τη στάση τους ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ότι ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ το μεγάλο μερίδιο ευθύνης που έχουν για την κατρακύλα της χώρας μας, και για τη δυσμενή θέση στην οποία έχουν φέρει τον ελληνικό λαό. Όταν σταματήσουν να συγκαλύπτουν τα μεγάλα οικονομικά σκάνδαλα στα οποία έχουν πρωταγωνιστήσει. Όταν τα μέτρα που ψηφίζουν στη βουλή ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΑ και ΙΣΟΚΑΤΑΝΕΜΟΥΝ το βάρος της οικονομικής κρίσης χρέους ανάλογα με τα πραγματικά εισοδήματα των πολιτών. Και όταν επιτέλους αποκτήσουν ένα πιο προσγειωμένο προφίλ, δείξουν ότι πατάνε στην ίδια γη με εμάς τους υπολοίπους, διάγουν τον ίδιο βίο με εμάς και δε ζουν σ’ ένα δικό τους, χλιδάτο κόσμο. 

Μέχρι να γίνει όμως αυτό, και επειδή είμαστε ακόμα μακριά, απ’ ότι φαίνεται από τις πρόσφατες δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών, ας μένουν πιο συχνά στα σπίτια τους και στα σπίτια φίλων τους. Όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά για να γλυτώσει και μερικά χρήματα το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου