ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Αναγνώστης: Αποκλεισμένοι μαθητές του 6ου Γυμνασίου στο καράβι στον Πειραιά

image Είμαι γονιός με παιδί που φοιτά στο 6ο Γυμνάσιο Ηρακλείου. Πριν από λίγο καιρό αποφάσισαν οι καθηγητές να πάνε τα παιδιά της Γ΄ Γυμνασίου εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα. Η εκδρομή περιελάμβανε επίσκεψη στην Ακρόπολη, στο μουσείο της Ακρόπολης, στη Βουλή, στο ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού και στο Αττικό Πάρκο. Επίσης μια έξοδο βραδινή και επίσκεψη στο πολυκατάστημα mall.

Η εκδρομή είχε ορισθεί να γίνει το Σάββατο 12 Νοεμβρίου και επιστροφή την Τρίτη 15 Νοεμβρίου.

Εν τω μεταξύ προέκυψε το θέμα της κακοκαιρίας (όπως εμένα μου είπε το παιδί μου) και αλλάξανε την ημερομηνία. Αποφασίσανε λοιπόν να φύγουνε την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου και να επιστρέψουνε την Κυριακή 13 Νοεμβρίου.

Πήγανε τα παιδιά στην Αθήνα επισκεφτήκανε όλους τους προαναφερόμενους προορισμούς εκτός από το Αττικό Πάρκο γιατί εν τω μεταξύ ο καιρός χάλασε πολύ και δεν μπορούσανε να πάνε, επιπλέον κράτησαν τα χρήματα που θα δαπανούσαν στο Αττικό Πάρκο για τις ανάγκες που θα είχαν στο πλοίο μη ξέροντας πόσο θα μείνουν.

Αποτέλεσμα όλη η Γ΄ τάξη του 6ου Γυμνασίου είναι αποκλεισμένη στο λιμάνι του Πειραιά από το Σάββατο 12 Νοεμβρίου μέχρι και πιθανόν αύριο Τρίτη 15 Νοεμβρίου που θα φτιάξει ο καιρός.

Ενώ οι καθηγητές το γνώριζαν αυτό (την κακοκαιρία) αποφάσισαν αψήφιστα να πραγματοποιήσουν την εκδρομή και να παίζουν αψήφιστα με την ψυχολογία των παιδιών. Μπορούμε να ξέρουμε τι κάνουνε όλη τη μέρα τα παιδιά στο πλοίο; Χωρίς έλεγχο, γιατί πως να τα ελέγξεις.

Τα χρήματά τους τελειώνουν (σε κάποια παιδιά τα χρήματα έχουν ήδη τελειώσει) και έχουν άγχος πως θα περάσουν τις υπόλοιπες μέρες. Δεν σιτίζονται καλά γιατί όλα είναι ακριβά στο πλοίο και τρώνε πολύ λίγο.

Και ρωτώ: προσπάθησαν οι καθηγητές που συνοδεύουν τα παιδιά να έχουν κάποια συμφωνία με την εταιρία να γευματίζουν τα παιδιά όλα μαζί σε ιδιαίτερο χώρο και με κάποιες ειδικές τιμές;

Τέλος οι καθηγητές πρέπει να βοηθήσουν εμάς τους γονείς που προσπαθούμε να προσαρμόσουμε τα παιδιά μας στα νέα δεδομένα. Φαίνεται λίγο σα να είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Φαντάζεστε να μην άφηνα την κόρη μου να πάει?

Σας ευχαριστώ, Αναγνώστης

4 σχόλια:

  1. Αποκλείστηκε το παιδάκι μας 2 μέρες και κάτι έγινε ………… ε ρε βούρδουλας που χρειάζεται σε κάτι κακομαθημένους γονείς που θα κάνουν τα παιδιά τους μαμμόθρεφτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί δεν λέτε για του καθηγητές που πήγαν τσάμπα εκδρομή σε καιρούς κρίσης... και μάλιστα στη βουλή... Ε βέβαια, αφού πληρώνουν τα κορόϊδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μια χαρά είναι τα παιδιά ζούνε τις καλύτερες στιγμές της ζωής τους για ηρεμήστε λίγο και αφήστε τα να αναπνεύσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστώ τους καθηγητές που χωρίς extra αμοιβή θυσίασαν 6 μερόνυχτα για να πραγματοποιήσει η κόρη μου αυτή την εκδρομή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή