ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Διπλή δράση από τους “Πολίτες κατά του Χρέους” στη ΔΕΗ και στο Επιμελητήριο Ηρακλείου

Και στη ΔΕΗ του Ηρακλείου γίνεται δέκτη η πληρωμή μόνο του ηλεκτρικού ρεύματος χωρίς το Χαράτσι
image
Μια νέα διαμαρτυρία στα Γραφεία της ΔΕΗ στο Τσαλικάκι πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί οι “ΠΟΛΙΤΕΣ κατά του ΧΡΕΟΥΣ”. Κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το διευθυντή εμπορίας κ. Αποστολάκη στον οποίο δηλώθηκε ότι η μάχη ενάντια στο χαράτσι θα συνεχιστεί αμείωτη μέχρι την τελική του κατάργηση.
Οι συγκεντρωμένοι απαίτησαν για μια ακόμη φορά...
να μην προχωρήσει τοπικά η ΔΕΗ σε καμία διακοπή ρεύματος στα νοικοκυριά και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Ζητήθηκε, τα ταμεία της επιχείρησης να δέχονται την πληρωμή λογαριασμών από κάθε πολίτη που θέλει να πληρώσει μόνο το κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος, χωρίς το "χαράτσι"
Ο διευθυντής της ΔΕΗ διαβεβαίωσε ότι στο εξής όποιος επιθυμεί να πληρώσει μόνο το λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά να μην καταβάλλει το χαράτσι θα μπορεί να το πράττει στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στο Τσαλικάκι και αφού ο αρμόδιος προϊστάμενος έχει μονογράψει το λογαριασμό του. Οι αρμόδιοι της ΔΕΗ διαβεβαίωσαν τέλος ότι δεν έχει δοθεί εντολή διακοπής ηλεκτροδότησης για το χαράτσι αλλά μόνο σε περιπτώσεις μακροχρόνιων οφειλών.
Διαμαρτυρία των ΠΟΛΙΤΩΝ κατά του ΧΡΕΟΥΣ στη συνάντηση ΕΒΕΗ – Βουλευτών
Οι ΠΟΛΙΤΕΣ κατά του ΧΡΕΟΥΣ παρευρέθηκαν στη συνάντηση που είχε προγραμματιστεί από τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Ηρακλείου για σήμερα το πρωί. Στη συνάντηση είχαν κληθεί να παραστούν οι Βουλευτές Ηρακλείου. Ανάμεσα στα θέματα της ενημέρωσης συμπεριλαμβανόταν η επιβολή του Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ), τα προβλήματα που δημιουργεί στις βιοτεχνικές και βιομηχανικές μονάδες και οι προτάσεις του Επιμελητηρίου.
image
Η συνάντηση που είχε προγραμματιστεί στην αίθουσα “Καρούζου” στο κεντρικό κτήριο του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, τελικά δεν πραγματοποιήθηκε. Οι προσελθόντες βουλευτές, Γκεγκέρογλου Β., Στρατάκης Μ., Παρασύρης Φ. και Αυγενάκης Λ. αποχώρησαν κυριολεκτικά “εν κρυπτώ” έπειτα από σύντομη ενημέρωση στο γραφείο του προέδρου Μ. Αλιφιεράκη, μην τολμώντας να προσέλθουν στον προγραμματισμένο χώρο και να παραστούν στη συζήτηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες η Διοικούσα Επιτροπή του Επιμελητηρίου έδωσε υπόμνημα στους βουλευτές με το οποίο ζητά να πολλαπλασιαστούν οι δόσεις του χαρατσιού ώστε να είναι πιο εύκολη η αποπληρωμή του. Οι ΠΟΛΙΤΕΣ κατά του ΧΡΕΟΥΣ στη συνάντηση που πραγματοποίησαν με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, άσκησαν δριμεία κριτική για τη θέση αυτή αλλά και για την απουσία του από τις προσπάθειες, τις διαμαρτυρίες και τους αγώνες της Ηρακλειώτικης κοινωνίας κατά του χαρατσιού. «Δεν δείχνετε καμιά ευαισθησία για τις εκατοντάδες επιχειρήσεις που καθημερινά κλείνουν, κανένα ενδιαφέρον για τους χιλιάδες απολυμένους. Δεν ακολουθείτε το παράδειγμα δεκάδων επιμελητηρίων ανά την Ελλάδα που συμπαρατάσσονται με την κοινωνία και τους αγώνες της. Και αυτό δεν σας τιμά» τονίστηκε από τους παρευρισκόμενους

1 σχόλιο:

  1. τι μαιμουνια ειναι αυτα?εδω ο κοσμος καιγεται κι αυτοι ζητανε απο τους προδοτες να πολαπλασιασουν τις δοσεις απο χαρατσι...οποιος πλεον δινει το χερι του σε βουλευτη ειναι τουλαχιστον αναξιοπρεπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή