ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Μπαζώνουν ρέμα στον Άη Βλάσση, με την ανοχή τον τοπικών αρχόντων

Έμεινα έκπληκτος πριν μέρες όταν επισκέφτηκα αγροτική περιοχή λίγο έξω από τον οικισμό του Άη Βλάσση του δήμου Ηρακλείου. Ένα ρέμα είχε μετατραπεί σε χώρο εκφόρτωσης χωμάτων!
Η θέση του ρέματος , που τείνει να μετατραπεί σε χωματερή, φαίνεται στην παρακάτω εικόνα από το google earth:
image
Μάλιστα, κατά την τυχαία επίσκεψή μου στο χώρο...
είδα ότι το σημείο του ρέματος που έχει μπαζωθεί βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού του Άη Βλάσση! Και κάποιος εργαζόμενος που βρίσκονταν εκεί, όταν τον ρώτησα αν αυτοί που έχουν αντιληφθεί τι γίνεται, έχουν ενημερώσει κάποιον για το μπάζωμα του ρέματος, μου είπαν ότι ο πρόεδρος της κοινότητας είναι ενήμερος !!!
Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί με την πρώτη βροχή πλημυρίζουν τα ποτάμια και οι δρόμοι! Όταν εμείς οι ίδιοι για να εξυπηρετήσουμε μικροσυμφέροντα κακοποιούμε το περιβάλλον, κάποια στιγμή το περιβάλλον θα μας εκδικηθεί! Και μην ξεχνάμε ότι το νερό θα τη βρει την άκρη, και θα κυλήσει προς το χαμηλότερο σημείο, είτε από το φυσικό δρόμο που είναι τα ρέματα, είτε από οποιοδήποτε άλλο!
Ακολουθούν φωτογραφίες του “μπαζώματος”:
imageDSC04865
DSC04866DSC04868

2 σχόλια:

  1. Μα να μην υπάρχει ούτε ένας δικαστικός-εισαγγελέας να τα κυνηγήσει που να μην φοβάται ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΚΑΙ ΑΝ... Πριν 1 χρόνο και κάτι είχε επέμβει ο τότε εισαγγελέας κος Μαρκάκης για 2 παράνομες χωματερές στις Βασιλιές, μετά από καταγγελία του Πολιτιστικού Συλλόγου Βασιλειών. Και αυτές οι χωματερές ήταν γνωστές στους τοπικούς παράγοντες...

    http://antipaloi.blogspot.com/2010/12/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CF%82-%CF%87%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AD%CF%82.html

    http://antipaloi.blogspot.com/2010/12/blog-post_2611.html

    Χωρίς επίσημη και επώνυμη καταγγελία δεν κουνιέται κανένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή