ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Ελπίζω στο Σαμαρά…

Χτες όπως γνωρίζετε ορκίστηκε κυβέρνηση. Πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς, υπουργός οικονομικών ο Ράπανος, και άλλοι 16 υπουργοί, επτά αναπληρωτές υπουργοί και 14 υφυπουργοί.  Βέβαια δεν είναι καθόλου ολιγομελές το κυβερνητικό σχήμα όπως είχε προαναγγέλλει ο Σαμαράς, αλλά ποιος νοιάζεται; Με τη μείωση 30% στους μισθούς τους θα σκαντζάρουμε τη ζημιά…
Εγώ προσωπικά σήμερα είμαι χαρούμενος. Και αιτία είναι ο Σαμαράς…

… και ο Σηφάκης και ο Παπαδόπουλος και ο Σαλπιγκίδης και ο Αμανατίδης, και ο Καραγκούνης και ο Σάντος, και όλα τα υπόλοιπα παιδιά της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, που σήμερα θα παλέψουν ενάντια στα μεγαθήρια της Γερμανίας για την πρόκριση στους 4 του euro 2012.
Γιατί είναι σίγουρο ότι αυτά τα παιδιά θα το παλέψουν. Θα παίξουν τη μπάλα που ξέρουν και μπορούν, με το γνωστό Ελληνικό πάθος. Και αυτός είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός, ο οποίος ήδη έχει αποδώσει με την πρόκριση της ομάδας μας στους 8.
Κι επειδή λοιπόν στις μέρες μας δεν έχουμε να ελπίζουμε και για πολλά, σήμερα δε θα ασχοληθώ με κυβερνήσεις, πολιτικά και άλλες γκρίνιες.
Σήμερα ελπίζω στο Σαμαρά. Το Γιώργο Σαμαρά (μα καλά, που πήγε το μυαλό σας;). Ότι θα παίξει τη μπάλα που ξέρει. Αν το κάνει αυτό, κι αν όλοι οι Έλληνες διεθνείς κάνουν το ίδιο, έχουμε ελπίδα για μεγαλύτερη διάκριση στο euro 2012.  Και, όσο και να μη θες να το δεις εθνικιστικά το θέμα, έ, όπως και να το κάνουμε, θέλουμε τη νίκη ειδικά απέναντι στους Γερμανούς!
Καλή επιτυχία Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου