ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Επικίνδυνος μετασχηματιστής της ΔΕΗ στη Λ. Παπαναστασίου

Δεν ξέρω αν είναι στραβός ο γιαλός ή αν αρμενίζουμε στραβά, πάντως ένα είναι σίγουρο: κάποιοι στη ΔΕΗ Ηρακλείου σίγουρα τα βλέπουν στραβά τα πράγματα! Στο έργο της Λ. Παπαναστασίου στο Ηράκλειο, και δίπλα στο υποκατάστημα της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας, τοποθέτησαν ένα καινούριο δίστηλο το οποίο φέρει ένα μετασχηματιστή μέσης τάσης, με κλίση ως προς την κατακόρυφο! Κοινώς, το δίστηλο γέρνει, με κίνδυνο κάποια στιγμή από το βάρος του μετασχηματιστή και με τη βοήθεια κάποιου δυνατού ανέμου, να πέσει!
ΣΤΥΛΟΣ4
Αφήστε που δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι έχουν τηρηθεί οι κανόνες της ΔΕΗ ως προς την πάκτωση αυτών των στύλων στο έδαφος, καθώς αν το δεις από κοντά, φαίνεται ότι ήδη έχουν κουνήσει κάπως!
Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν απευθυνθεί στη ΔΕΗ και στο δήμο Ηρακλείου για να διορθωθεί το πρόβλημα, όμως σύμφωνα με πληροφορίες...
η ΔΕΗ ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και ότι έχει γίνει σωστά η τοποθέτηση! Είναι όμως πασιφανές, και γίνεται καλύτερα αντιληπτό από κοντά παρά από τις φωτογραφίες, ότι το δίστηλο γέρνει, και μάλιστα αρκετά! Και επειδή φέρει και μεγάλο φορτίο από το μετασχηματιστή, ο οποίος βρίσκεται και σε μεγάλο ύψος, δημιουργείται μεγάλη ροπή στη βάση του στύλου. Έτσι, υπάρχει ο κίνδυνος είτε να κόψει ο στύλος στο σημείο που εφάπτεται στο έδαφος είτε να ανατραπεί αν το βάθος πάκτωσής του δεν είναι μεγάλο!
ΣΤΥΛΟΣ3
Κι επειδή η ΔΕΗ και μόνο η ΔΕΗ είναι υπεύθυνη για τα έργα της, και όχι ο δήμος, καλά θα κάνει κάποιος υπεύθυνος από το Τσαλικάκι να ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα. Αρκετούς έχουμε θρηνήσει τελευταία στην Κρήτη από ατυχήματα της ΔΕΗ, και μέχρι στιγμής ολοι είναι εργαζόμενοι είτε σε εργολάβους της είτε στην ίδια τη ΔΕΗ. Δε χρειάζεται να εμπλουτιστεί η λίστα με ανυποψίαστους περαστικούς…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου