ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Παγώνει τα δάνεια στους ανέργους το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Σε μια πολύ θετική κίνηση προέβη το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, την οποία ελπίζουμε να μιμηθούν και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα: παγώνει για 2 χρόνια τις δόσεις των στεγαστικών δανείων το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο σε όσους έχουν μείνει άνεργοι.

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου που εξέδωσε χθες :

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, λαμβάνοντας υπόψη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, δημιουργεί το νέο προϊόν «Προστατεύω τους Ανέργους». Το προϊόν αυτό παρέχει στους υφιστάμενους πελάτες που βρίσκονται σε κατάσταση ανεργίας, τη δυνατότητα αναστολής της καταβολής δόσεων των δανείων τους, για ορισμένο χρονικό διάστημα.

    1. Η ρύθμιση δανείου προβλέπει: 
      • έως 12 μήνες αναστολή καταβολής δόσεων για τα καταναλωτικά δάνεια, με αντίστοιχη επιμήκυνση της διάρκειας του δανείου.
      • έως 24 μήνες αναστολή καταβολής δόσεων για τα στεγαστικά δάνεια, με δυνατότητα επιμήκυνσης της διάρκειας του δανείου έως 5 έτη.
    2. Μετά τη λήξη της περιόδου χάριτος, το δάνειο θα εκτοκίζεται με το συμβατικό επιτόκιο.
    3. Η ανωτέρω δυνατότητα παρέχεται ακόμα και στην περίπτωση, όπου ο ένας από τους συνδικαιούχους του δανείου είναι άνεργος.
    4. Το προϊόν θα ισχύει από 01/06/2010 έως 31/05/2011.

Επιτέλους, οι «φωνές» όλων των καταχρεωμένων της Ελλάδας, αρχίζουν να πιάνουν τόπο…Τα blogs για άλλη μια φορά έφεραν αποτέλεσμα, καθώς το συγκεκριμένο θέμα του παγώματος των οφειλών προς τις τράπεζες, μόνο από τα blogs έχει προβληθεί…Και φυσικά το δικό μας δεν αποτελεί εξαίρεση, αφού έχουν γίνει σχετικές αναρτήσεις (δείτε εδώ), αλλά υπάρχει και η πρόταση αυτή συνεχώς αναρτημένη πάνω δεξιά …..

Μπράβο λοιπόν στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο…Περιμένουμε να δούμε πως θα κινηθούν και οι υπόλοιπες τράπεζες, κυρίως αυτές στις οποίες το κράτος έχει κάποια συμμετοχή...Αλλά πρέπει να πάμε ακόμα ένα βήμα παραπέρα: στην καταβολή μόνο κεφαλαίου και όχι τόκων για το διάστημα της κρίσης, και όχι μόνο για ανέργους αλλά για όλους όσοι έχουν στεγαστικό δάνειο !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου