ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Ας πιάσει τους στόχους της χρονιάς ο Παπανδρέου, και μετά συζητάμε για τη χιλιετία!!

image Ο πρωθυπουργός της χώρας κος Παπανδρέου, ως γνωστόν, βρίσκεται  στις ΗΠΑ, με την ευκαιρία της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ. Έτσι , χθες, συναντήθηκε με τον ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών Μπαν Κι Μουν, και συζήτησε το Κυπριακό, την ονομασία της ΠΓΔΜ, θέματα ελληνικού ενδιαφέροντος, το Μεσανατολικό, την κλιματική αλλαγή και τους στόχους της χιλιετίας!!!!

Ο κ Παπανδρέου θα μιλήσει και στη σύνοδο κορυφής για τους Αναπτυξιακούς Στόχους της Χιλιετίας και θα προεδρεύσει του προεδρείου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς…

Τι μπορεί να πει ο Παπανδρέου αλήθεια για τους στόχους της χιλιετίας;; Εδώ δεν μπορεί να πιάσει τους στόχους της χρονιάς!!! Τα έσοδα υστερούν, η φοροδιαφυγή είναι εκτεταμένη, και όσο για την ανάπτυξη, έχει ρίξει μεγάλη βουτιά, και συνεχίζει ακάθεκτη!!

Τώρα που το ξανασκέφτομαι όμως, είναι ευκολότερο να συζητάς για το τι θα γίνει μετά από χίλια χρόνια!!! Γιατί πρώτον, δεν μπορεί κάνεις να σου πει ότι αυτό που προβλέπεις είναι απίθανο να συμβεί, και δεύτερον, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΕΙΠΕΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου