ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Γιαγιά επιχείρησε να πουλήσει το…εγγονάκι της στο Ηράκλειο!!!

Άλλη μια απίστευτη ιστορία απόπειρας εμπορίας ανθρώπινου βρέφους έλαβε χώρα στην πόλη μας, το Ηράκλειο: μια 40χρονη γυναίκα, γιαγιά ενός βρέφους μόλις 4 ημερών, που είχε γεννηθεί στο ΠΑ.Γ.Ν.Η, με το μωρό παρακαλώ στην αγκαλιά της , μπήκε σε κατάστημα του Ηρακλείου, και ούτε λίγο ούτε πολύ, ζήτησε από τον επιχειρηματία να μεσολαβήσει, ούτως ώστε να βρεθεί οικογένεια να υιοθετήσει το μωράκι, με το κατάλληλο αντίτιμο φυσικά, που θα καθόριζε η κόρη της!!!

Ο επιχειρηματίας φυσικά ενημέρωσε άμεσα την αστυνομία, με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα άνδρες της ασφάλειας Ηρακλείου να συλλάβουν την 40χρονη (η οποία ανήκει στη φυλή των Ρομά). Η γυναίκα αυτή οδηγείται στον εισαγγελέα με την κατηγορία της απόπειρας παράνομης υιοθεσίας βρέφους.

Η μητέρα του παιδιού όμως, δε θα έπρεπε να κατηγορηθεί και αυτή το λιγότερο για αμέλεια ανηλίκου, ή και για συμμετοχή στην αγοραπωλησία; Πως πήρε το παιδί η μητέρα της και βγήκε για πώληση;  Πιθανολογείται βέβαια από την αστυνομία, να ήρθαν στο Ηράκλειο οικογενειακώς γι’ αυτόν ακριβώς το σκοπό: να γεννήσουν το άτυχο μωράκι, και μετά να βρουν αγοραστές….

Όπως και να έχει, τέτοια άτομα δεν αξίζουν να είναι γονείς, κι ελπίζω οι αρμόδιες υπηρεσίες να φροντίσουν το παιδάκι αυτό να μεγαλώσει σε καλύτερες συνθήκες απ’ ότι του επιφύλασσαν οι “γονείς” του…

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου