ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Γεια σου, κύριε Εισαγγελέα!!

image Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Ηρακλείου κος Μαρκάκης φαίνεται (προς έκπληξη πολλών, και εμάς) πως έχει βαλθεί να βάλει μια τάξη στις αυθαιρεσίες που είτε του καταγγέλλονται, είτε υποπίπτουν στην αντίληψή του.

Μετά τις εντολές που έδωσε για μεγαλύτερη αστυνόμευση στους κοινόχρηστους χώρους της πόλης του Ηρακλείου, προέβη σε άλλη μια, εξίσου σημαντική ενέργεια: πραγματοποίησε αυτοψία στον παραλιακό δρόμο της Χερσονήσου και της Σταλίδας , συνοδεύοντας κλιμάκιο της αστυνομίας και του λιμενικού, προκειμένου να γίνει η καταγραφή αυθαίρετων κτισμάτων τα οποία θα κατεδαφιστούν.

Εκτός αυτού, για σήμερα έχει προγραμματιστεί αποξήλωση 3 κεραιών κινητής τηλεφωνίας vodafone, wind και cosmote στο Ξενοδοχείο ΑΤΛΑΝΤΙΣ παρακαλώ, στην οδό Μαλικούτη και Υγείας γωνία, πάλι παρουσία του εισαγγελέα!!!

Εμείς δεν μπορούμε παρά να χαιρετίσουμε τις ενέργειές του αυτές. Αλλά, όσον αφορά στις κατεδαφίσεις στον αιγιαλό,όπως έχουμε κάνει και στο παρελθόν όταν ανάλογες ενέργειες γίνονταν στον παραλιακό δρόμο των Γουβών, οφείλουμε να του πούμε ότι η επιχείρηση “καθαρισμός του αιγιαλού” θα πρέπει να συνεχιστεί και στα μεγάλα ξενοδοχεία που βρίσκονται κατά μήκος της παραλίας σε όλες αυτές τις περιοχές. Να μη μένουμε μόνο σε σπιτάκια και μαγαζάκια, αλλά να χτυπάμε και τα μεγάλα κεφάλια. Γιατί αυτά είναι που έχουν κάνει τις μεγάλες αυθαιρεσίες….

4 σχόλια:

  1. Τα μεγαλα κεφαλια ομως δεν τα χτυπανε ποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο στον κ. Μαρκακη, τον μοναδικο εδω και χρονια εισαγγελεα που κανει εργο στο Ηρακλειο... οι λοιποι συναδελφοι του, κοιμουνται στον υπνο του δικαιου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥΔΑΡΑΣ Κ. ΜΑΡΚΑΚΗ, ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Αμμουδάρα πραγματικά ενώ θα έπρεπε να ήταν το στολίδι του Ηρακλείου έχει καταντήσει η χαβούζα του Ηρακλείου. Είναι περιοχή που έχει ακριβώς δίπλα τη θάλασσα και περνώντας από αυτήν, θάλασσα δεν βλέπεις. Υποβάθμιση, σκουπιδαριό, εγκληματικότητα, πολλοί αλλοδαποί. Ο Μαρκογιαννάκης τόσες τετραετίες έκανε σπουδαίο έργο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή