ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Σ’ ευγνωμονούμε, δήμαρχε, που έφτιαξες πάρκινγκ για το Τζάμπο!!! (Βίντεο)

Επιτέλους αντέδρασαν οι κάτοικοι της περιοχής των Δειλινών, για τη διαμόρφωση του κοινόχρηστου χώρου στο Τζάμπο. Το “πάρκινγκ” πλέον έχει πάρει σάρκα και οστά… Κι εκεί που όλοι θα λέγανε “τα ψέματα τελείωσαν” και αποκαλύφθηκε η αλήθεια, ο Δήμαρχος Ηρακλείου κος Κουράκης έχει αντίθετη άποψη!!! Μάλιστα, είναι ενοχλημένος για την κριτική που του γίνεται!!! Μέσα σε όλα βέβαια που είπε, και που θα παρακολουθήσετε στο βίντεο παρακάτω, είπε και μια μεγάλη αλήθεια: “ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΟΡΑΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ”!!!

Ακριβώς κε Κουράκη! Το αποτέλεσμα είναι ορατό, και δεν θα αλλάξει όταν μπουν και τα ομολογουμένως αρκετά δέντρα που προβλέπονται… Το πάρκινγκ απλά θα γίνει πιο πράσινο, αλλά θα παραμείνει πάρκινγκ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΠΟ.

“Θέλετε να σας δείξω πως ήταν πριν”, είπε ο δήμαρχος… “Ο χώρος άνοιξε…”. Όντως, άνοιξε, και μας περιμένει, να κάνουμε τα χριστουγεννιάτικά μας ψώνια, χωρίς να ψάχνουμε που να σταθμεύσουμε. Σ’ ευγνωμονούμε, δήμαρχε, που έφτιαξες πάρκινγκ για το Τζάμπο!!

4 σχόλια:

  1. νομιζω πως πρεπει πλεον να ξεχασουμε τα παρκα.τωρα ειναι στη μοδα οι καινουριοι και μεγαλοι δρομοι για να εξυπηρετουνται μονο τα αυτοκινητα μας.η πολη μας θα γεμισει με παρκινγκ.καποια δεντρα στο παρκο Γεωργιαδη λενε πως θα χρειαστει να ξυλωθουν για να γινει εκεινο το μεγαλο εργο υπογειως με την προυποθεση πως θα ξαναμπουν νεα δεντρα.τωρα σας πιστεψαμε.τα ιδια λεγατε και για την πλατεια ελευθεριας που εγινε τελικα σαν τα μουτρα σας.αν ολα τα παρκα γινουν παρκινγκ τοτε τα παιδια θα τα αναγκαζετε να μενουν στο σπιτι κλεισμενα,κολλημενα στον υπολογιστη και τα play station.παιδια...φυτα!απο σας ξεκινανε ολα κυριοι αρμοδιοι.εσεις και τα αφεντικα σας οριζετε την ζωη των παιδιων.ενα αλλο κομματι που θα επρεπε να κοιταξετε ειναι η ιστορια της πολης μας.τα ενετικα τειχη,η πυλη ιησου(καινουρια πορτα)η πυλη παντοκρατορα(χανιοπορτα)τα νεωρια και το μεγαλο μας καστρο ειναι ετοιμα για κατεδαφιση.αυτα ποτε θα φτιαχτουν κυριοι αρμοδιοι???το κτιριο των ηρωον(παλιο λουνα παρκ)θελετε να το 'ριξετε'κι αυτο για να μπει στη θεση του μια τεραστια πολυκατοικια!γκεμιζετε σιγα σιγα την ιστορια της πολης μας και θα επρεπε να ντρεπεστε γι αυτο.ας αφησουμε λοιπον τους νεους μεγαλους δρομους,τα μεγαλα παρκινγκ και τα τεραστια κτιρια.καντε παρκα να παιζουν τα παιδια.φτιαξτε τα αρχαια μας για να εχουμε τουρισμο.δειξτε την περιφημη ιστορια του τοπου μας.καντε μας να (ξανα)αγαπησουμε την πολη μας.καντε εργα αλλα σωστα εργα χωρις ψευτιες και τα λεφτα στην τσεπη.ξερω οτι πηρα φορα αλλα εχω πλεον αγανακτησει.αγαπαω την πολη μου αλλα δυστηχως την βλεπω να ρημαζει απο πρασινο και ιστορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aν είναι δυνατόν να συνεχίζει να υποστηρίζει πως ο χώρος που αποδόθηκε στους πολίτες είναι αυτός που υποστήριζε δυο μήνες πριν. Τι θράσος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφου τον ψηφησαν 70% Σκασμος τωρα πολιτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όπως είπε και ο τελευταίος σχολιαστής 70% ήταν αυτό. Ας το βουλώσουμε τώρα!
    Ο Κουράκης με τη βοήθεια των τοπικών καναλιών, του τοπικού τύπου και των τοπικών δημοσιογράφων μας δουλεύει κανονικά γιατί είμαστε αμόρφωτοι πολιτισμικού επιπέδου. Πλουτίζει στις πλάτες του κάθενος μας και το 70 και πλέον τοις εκατό δεν μπορεί να το αντιληφθεί 8 χρόνια τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή